19.06 - 18:56

Зелень, що принесе вам користь: Дослідження визначило найкорисніші трави


 

Зелень, що принесе вам користь: Дослідження визначило найкорисніші трави

Дослідження проведене науковцями встановило, що однією з найбільш корисних для здоров'я людини є петрушка. Вона містить велику кількість вітамінів, мінералів та антиоксидантів, які сприяють загалом зміцненню імунної системи та підтримці здоров'я шкіри. Окрім того, петрушка містить кверцетин, який може захищати від раку та запалення.

Іншою корисною травою є кроп. Він містить вітамін К, який важливий для здоров'я кісток, а також вітамін С та залізо. Крім того, кроп містить антиоксиданти, які можуть допомогти знизити ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Свіжий базилік також відомий своїми корисними властивостями. Він містить евгенол, який має протизапальні та антимікробні властивості, а також вітаміни А та К. Вживання базиліку може допомогти знизити ризик розвитку запалення та покращити здоров'я очей.

Розмарин відомий своїми антиоксидантними властивостями та здатністю покращувати кровообіг. Він також містить розмаринову кислоту, яка може захищати від раку та запалення. Додавання розмарину до їжі може допомогти знизити ризик розвитку захворювань серця та раку.

М'ята містить ментол, який може допомогти зняти біль та запалення. Вона також відома своїми протизапальними властивостями та здатністю полегшити розлади шлунково-кишкового тракту.

Куркума містить куркумін, який має сильні протизапальні та антиоксидантні властивості. Вона також може допомогти знизити ризик розвитку раку та захворювань серця. Додавання куркуми до їжі може бути корисним для загального здоров'я та благополуччя.

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua