06.03 - 17:35

Способи лікування безсоння


 

Способи лікування безсоння

Методи лікування безсоння є однією з найбільш популярних тем серед тих, хто стикається з проблемами сну. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, близько 30% світового населення регулярно стикаються з цією проблемою. Хоча існує багато способів лікування безсоння, останні дослідження показали, що простий метод може допомогти в боротьбі з цією недугою.

Один з таких простих і ефективних методів був описаний медичними фахівцями у статті, що була опублікована у журналі «Сон». Вони запропонували використовувати техніку релаксації м'язів для полегшення засипання. Ця техніка полягає в тому, щоб послабити м'язи тіла по черзі, починаючи з ніг і закінчуючи головою. Вчені стверджують, що такий підхід допомагає зняти напругу та заспокоїти організм перед сном.

Ще один спосіб боротьби з безсонням, який був рекомендований медичними працівниками, полягає в регулярних фізичних вправах. Вони вважають, що фізична активність допомагає покращити якість сну. Вчені радять робити ці вправи принаймні за три години до сну, щоб не стимулювати організм перед сном.

Також важливою рекомендацією є регулярний режим сну. Вчені радять лягати спати та прокидатися у той же час кожного дня, навіть у вихідні дні. Це допомагає організму звикнути до певного ритму і полегшує засипання.

Одним із способів покращення якості сну є також зниження вживання кофеїну та алкоголю пізно ввечері. Ці речовини можуть перешкоджати нормальному засипанню та перебудові режиму сну. Вчені радять обмежувати їх вживання або уникати зовсім у вечірній час.

Іншою корисною порадою є створення комфортних умов для сну. Це може включати в себе використання затемнюючих штор, комфортну постіль та приглушене освітлення у спальні. Важливо, щоб спальня була приємним та затишним місцем для відпочинку.

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua