17.06 - 23:15

Унікальний сорбент Атоксіл - дієва швидка допомога для усієї родини


 

Вчені української фармацевтичної компанії Орісіл-Фарм здійснили справжній прорив в ентеросорбції: розробили дієвий і водночас турботливий лікарський засіб сорбент Атоксіл.

Цей продукт Orisil-Pharm має широкий спектр застосування в лікувальній практиці так як  виводить не лише харчові токсини з організму, а й патогенні мікроби, білкові алергени й продукти порушення метаболізму. Також Атоксіл має виражену протимікробну дію, саме тому він має ефективну дію у комплексному лікуванні гострих діарей.

- Атоксіл – сорбент нового покоління, , володіє потужною інноваційною сорбуючою дією. Він ефективний та дієвий  лікарський препарат для очищення організму від токсичних речовин - зазначає Наталія Кіщак, маркетинг-директор компанії Орисил Фарм.

В Орісіл Фарм підкреслюють, що максимальна сорбція на Атоксілі — 15 хвилин, що в 10 разів швидше порівняно з сорбентами попереднього покоління.

Атоксіл

- Атоксіл -  це надійний помічник у комплексному лікуванні як при легких розладах, так і при важких інтоксикаціях. Він виводить  саму  причину  виникнення кишкових інфекцій та діареї — хвороботворні мікроби, та грибки, зберігаючи та відновлюючи при цьому корисну здорову мікрофлору кишечника, - розповідає генеральний директор Орісіл Фарм Максим Кіщак.

Керівник компанії Максим Кіщак розкриває  дію Атоксилу:

- Звичайні сорбенти виводять усі молекули, які вміщуються в порах. Атоксіл, завдяки своєму електростатичному потенціалу, діє як розумний сорбент. Він вибірково притягується до патогенних мікробів та їхніх токсинів, виводячи алергени білкової природи, ацетон, гістамін, білірубін, холестерин та інше. І завдяки відсутності пор на своїй поверхні Атоксіл не сорбує маленькі молекули, такі як мінерали, вітаміни й мікроелементи. Отже, виводячи зайве, він  мінімалізує виведення  корисного.

Ентеросорбент Атоксіл

Препарат Атоксіл має широкий спектр дії та є мабуть у кожній сімейній аптечці. Цей дієвий  сорбент допомогає при алергіях та дерматологічних захворюваннях; діареї та кишкових розладах; харчових та алкогольних отруєннях; дисбактеріозах; у комплексному лікуванні хронічних захворюваннях печінки і при гепатиті; гострих кишкових інфекціях. Атоксіл ефективний у разі опіків та виникнення ран: завдяки потужному сорбційному потенціалу й протимікробній дії препарат очищує та підсушує рану. Атоксіл захистить від бактеріального ураження, гнійних ускладнень і прискорить загоєння пошкодження шкіри.

В Орісіл Фарм пишаються, що Атоксіл -є дієвим сорбентом, як для дорослих, так і для дітей віком від року. Також у компанії повідомляють, що Атоксіл ефективно використовують й у ветеринарній практиці.

 

Ключевые слова:
Читайте также:

Овощи, сохраняющие здоровое сердце: рекомендации кардиологов

В исследовании, проведенном кардиологами, было обнаружено, что некоторые овощи обладают особой пользой для здоровья сердца.
Подробнее »»

Овочі, що зберігають серце здоровим: рекомендації кардіологів

У дослідженні, проведеному кардіологами, було виявлено, що деякі овочі мають особливу користь для здоров'я серця.
Подробнее »»

Увеличенное выделение пота: предупреждение о возможном сердечном приступе

Повышенное потоотделение часто отмечается как неблагоприятный симптом, а теперь исследователи подтвердили его связь с сердечными приступами.
Подробнее »»

Increased sweating: warning of a possible heart attack

Increased sweating is often noted as an adverse symptom, but now researchers have confirmed its connection with heart attacks.
Подробнее »»

Vermehrtes Schwitzen: Warnung vor einem möglichen Herzinfarkt

Vermehrtes Schwitzen wird oft als unerwünschtes Symptom angesehen, doch jetzt haben Forscher einen Zusammenhang mit Herzinfarkten bestätigt.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua