08.06 - 17:35

Бренд AMI – стильна чоловіча та жіноча мода


 

Французький бренд модного одягу Ami був заснований у 2011 році дизайнером Александром Маттеусі. Талановитий митець працював з будинками високої моди Dior, Givenchy та Marc Jacobs. Спочатку бренд AMI спеціалізувався на виробництві лише чоловічого одягу, але згодом розширив свою лінійку, представивши світові вишукану жіночу колекцію.

 

Високоякісні матеріали

Основою для виробництва одягу AMI є лише приємні, м’які та якісні тканини:

• бавовна;

• кашемір;

• віскоза;

• вовна.

Кожна річ асоціюється з комфортом, стриманим шиком і помірною французькою елегантністю. Бездоганна якість приваблює велику аудиторію шанувальників бренду з усього світу.

Чорний жіночий кардиган

 

Продуманий дизайн

Моделі AMI відрізняються лаконічністю, елегантними силуетами та простим кроєм. Колекції поєднали класичні та сучасні елементи, створюючи актуальні й універсальні повсякденні образи. Одяг від AMI гармонійно поєднується з базовими та трендовими елементами гардероба.

Логотипом компанії стало червоне сердечко, яке плавно переходить в букву А. У перекладі з французької ami означає «друг».

 

Широкий асортимент

У колекціях бренду представлені повсякденні варіанти одягу: сорочки, футболки, светри, куртки, штани, спідниці, плаття. Клієнти можуть також знайти оригінальні аксесуари, з-поміж яких сумки, шарфи, рюкзаки, головні убори. Бренд є відомим виробником вишуканого чоловічого та жіночого взуття.

 

Французький шарм

AMI вдало поєднує найкращі риси бездоганного французького стилю – елегантність, невимушеність і безтурботність. Ця естетика простежується в кожному предметі гардероба від модного бренду.

 

Доступна ціна

Попри світову популярність виробника, одяг AMI є доступним для великої аудиторії покупців. Проте якісні характеристики завжди відрізняються високим рівнем.

Компанія AMI орієнтована на сучасних чоловіків і жінок, які цінують надійність, свободу, стиль і комфорт. Колекції рік за роком демонструють високий рівень якісного виробництва. Одяг AMI стане вдалим вибором для тих, хто прагне завжди мати бездоганний вигляд, минаючи всі модні стереотипи.

 

Де придбати одяг французької компанії AMI?

У магазині Charisma представлені оригінальні моделі бренду AMI. Компанія є офіційним представником бренду в Україні. Придбати одяг та аксесуари можна онлайн або завітавши безпосередньо в магазини Charisma, які знаходяться в Києві та Дніпрі.

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua