01.12 - 18:14

Секрети чистого волосся: Як вимити голову лише раз на тиждень


 

Секрети чистого волосся: Як вимити голову лише раз на тиждень

Миття голови для власниць густої шевелюри часто перетворюється на каторгу, вимагаючи повторних процедур через короткий час. Такі локони потрібно промивати ретельніше і бажано двічі за купання, щоб змити з них усі забруднення. Таку процедуру слід повторювати через день, а то й наступної доби. Проте існують прості хитрощі, які дозволять зберігати чистоту волосся протягом тижня, зберігаючи при цьому їхній блиск.

Кілька простих порад, які суттєво спростять життя.

  1. Миття голови різними шампунями

Миття голови не обов'язково повинно стати монотонним процесом. Один із ключів - це використовувати не лише один вид шампуню, а кілька різноманітних. Шкіра голови швидко звикає до конкретних речовин, тому важливо чергувати засоби для догляду. Купіть принаймні хоча б три різних шампуні, щоб чергувати.

  1. Використання гребінцю під час миття волосся

Гребінець стає невід'ємним помічником під час миття голови. Розчісування волосся перед миттям та під час нього полегшує процес і забезпечує більш ефективне промивання, тримаючи волосся чистим на тривалий час.

  1. Миття лише шкіри голови

Ефективність миття підсилюється, якщо зосередитися лише на шкірі голови. Застосовувати засіб на весь об'єм волосся - це не тільки марне витрачання продукту, але і може погіршити стан волосся.

  1. Часте намилювання голови

Ще один секрет - намилювати голову не один, а тричі. Це сприяє тривалому збереженню чистоти, дозволяючи вам насолоджуватися свіжістю волосся протягом тривалого періоду. Для багатьох це означає, що забруднення з'являються лише на четвертий день, а деякі можуть насолоджуватися бездоганністю волосся навіть протягом тижня.

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua