28.11 - 08:33

Битва королівських весільних суконь: 10 неймовірних творінь та їхні фаворити


 

Битва королівських весільних суконь: 10 неймовірних творінь та їхні фаворити

Культова весільна сукня Меган Маркл від Givenchy, над якою працювали найкращі фахівці, стала справжнім хітом серед королівських весільних образів. За отриманими даними, це вбрання очолює список популярності з майже 51 тисячею запитами щомісяця. Велика увага приділяється й іншим вбранням королівських осіб, що стали емблемами стилю та елегантності.

Друге місце у рейтингу займає сукня Кейт Міддлтон, створена талановитими дизайнерами Сара Бертон і Alexander McQueen. Запити на цю неперевершену творіння сягають середньої межі в 47 тисяч за місяць. Третє місце належить принцесі Діані, чий образ з її весілля залишається джерелом натхнення для численних наречених.

Не менш цікаво те, що вбрання принцеси Беатріс на четвертому місці (8200 запитів щомісяця) було перероблене вже існуюче вечірнє плаття її бабусі, королеви Єлизавети ІІ, завдяки таланту британського модного дизайнера Нормана Гартнелла.

П'яте місце за популярністю в Google відведено вбранню Її Величності Єлизавети ІІ, що також підкорило серця шанувальників королівської моди. Саме це вбрання також було створено руками видатного дизайнера Нормана Гартнелла.

Серед менш популярних, але не менш захоплюючих весільних суконь виокремлюється сукня принцеси Маргарет, яка посідає шосте місце в рейтингу і викликає блиск очей з 5600 запитами в місяць. Невелика зростом, принцеса вибрала лаконічний дизайн, зробивши своє весілля найбільш скромним і одночасно елегантним в історії королівських весіль. Таким чином, світ королівської моди продовжує зачаровувати своїми вишуканими образами та вражаючими дизайнами.

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua