25.10 - 22:36

Як виглядати стильно в одязі Plus Size


 

Як виглядати стильно в одязі Plus Size

Ви вважаєте, що модний одяг створюють лише для худорлявих панночок? А ось і ні. Сьогодні багато українських та європейських брендів шиють красивий одяг для жінок з пишними формами. Разом з тим багато магазинів, наприклад, інтернет-магазин «Богатир» (детальніше дивіться на https://bogatir.com.ua/ua), реалізує його на українському ринку.

На жаль, більшість жінок розміру Plus Size не знають як можна виглядати стильно в одязі XXX..L. Ми готові вам розкрити декілька основних секретів правильного підбору речей до вашого гардеробу і ви зрозумієте, що модний «лук» не залежить від кількості використаної тканини для пошиття сукні чи будь-якого іншого одягу. Ну що ж, «поїхали»!

Акцент на тому, що подобається

Одягнути на себе «балахон», приховавши всі недоліки фігури, - зовсім не означає виглядати стильно. Головне правило стильного «луку» для пишних жінок – це обов’язковий акцент на перевагах своєї фігури. Наприклад:

• красиве декольте обов’язково слід підкреслити подовженою прикрасою;
• тонку талію «прикрасити» яскравим паском;
• тонкі щиколотки варто «поєднати» з акцентним взуттям;
• м’язисті руки «відкрити» блузами на короткий рукав;
• стрункі ніжки підкреслити в міру вкороченою сукнею чи спідницею.

Якщо ви будете відкривати стрункі частини свого тіла, ваші «неідеальні» вже не будуть впадати в око оточуючим, будьте певні.

Поєднання контрастів

Ви переконані на всі 100%, що темні кольори роблять фігуру стрункішою? Так, це дійсно правда, але «працює» цей лайфхак лише в темну пору доби. Щоб досягнути ефекту стрункості, слід використовувати в одязі контраст кольорів – темних і світлих, яскравих і нейтральних. Це чудово працює, якщо ви хочете підкреслити сильні «сторони» своєї фігури, та відвести увагу від «слабких».

Аксесуари: коли розмір має значення

Запам’ятайте головне правило: якщо ви обираєте аксесуари до свого «луку», то вони обов’язково мають бути масштабні в своїх розмірах. Розглянемо їх детальніше.

1. Сумка. Забудьте про міні-сумочки, а також м’які та безформні. Такі аксесуари лише підкреслять всі ваші недоліки, навіть якщо одяг буде підібраний правильно. Ваш «must have» - структурна сумка з суворою геометрією середнього або великого розміру.

2. Взуття. Тонка шпилька, «кіттен-хілс», чи босоніжки з тоненькими ремінцями – однозначно для вас табу. Це стосується і балеток на низькій підошві, які лише будуть підкреслювати повні та великі ноги. Але є виняток: якщо ви власниця струнких ніжок та тонких щиколоток це правило на вас не поширюється. В решті випадків ваше взуття має бути на середньому та стійкому підборі.

І не забувайте прислухатися до свого власного чуття. Адже яким би модним не був одяг, важливо те, як ви себе в ньому почуваєте. Якщо на всі 100, тоді це однозначно «ваше». 


 

Ключевые слова:
Читайте также:

Секрети ефективного схуднення: як втратити 5 кг за 7 днів

Схуднути на 5 кг за 7 днів можливо, якщо ви дотримуєтеся ефективного плану харчування та фізичної активності.
Подробнее »»

Wirksame Methoden zur Linderung von Rückenschmerzen zu Hause

Rückenschmerzen können für viele Menschen eine schwere Belastung sein, aber es gibt einfache und wirksame Möglichkeiten, die Beschwerden zu lindern, die Sie zu Hause anwenden können
Подробнее »»

Skuteczne sposoby na łagodzenie bólu pleców w domu

Ból pleców może być dla wielu osób trudnym przeżyciem, ale istnieją proste i skuteczne sposoby na złagodzenie dyskomfortu, które można zastosować w domu.
Подробнее »»

Эффективные методы облегчения боли в спине дома

Боль в спине может стать тяжелым испытанием для многих людей, но есть простые и эффективные способы облегчения дискомфорта, которые можно использовать дома.
Подробнее »»

Effective methods for relieving back pain at home

Back pain can be a difficult ordeal for many people, but there are simple and effective ways to ease the discomfort that you can use at home.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua