|
|||||||||
|
|
||||||||
05.10 - 12:05
У Барселоні придумали, як заряджати електротранспорт за рахунок гальмування потягів метро| Красота
В Іспанії знайдено ще один спосіб економії електроенергії. Міська влада Барселони запускає пілотний проєкт Metrolinera, в рамках якого для зарядки електротранспорту використовуватиме енергію рекуперації гальмування поїздів метро.
Як йдеться у повідомленні на сайті міста, енергії, виробленої системою метрополітену, достатньо для забезпечення роботи електротранспорту, яким «щодня користується все більше людей». До 24 жовтня, на час роботи системи у тестовому режимі, городяни можуть заряджати батареї своїх електромобілів із 50-відсотковою знижкою. Для студентів університету Pompeu Fabra, будівля к якого розташована поряд зі станцією Ciutadella – Vila Olímpica, послуга безкоштовна. Надалі всі охочі зможуть оформити передплату за повною вартістю. Для членів клубу JoTMBé знижка у 50% збережеться. Проєкт Metrolinera – результат челленджа «Станція майбутнього», запущеного метрополітеном Барселони серед своїх співробітників. Групи працівників повинні були запропонувати рішення для покращення користувальницького досвіду для тисяч пасажирів метрополітену у галузі зв’язку, комфорту, дозвілля та взаємодії на станціях метро.
Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Vorteile fermentierter Lebensmittel: ExpertenmeinungFermentierte Produkte erfreuen sich in der modernen Ernährung immer größerer Beliebtheit, und das aus gutem Grund Світ сучасної косметології: переваги та тенденціїСтаття описує тенденції в сфері сучасної косметології. Ми поспілкувались з фахівцями з https://kravchenko.clinic, щоб визначити який же він світ сучасної косметології. Benefits of fermented foods: expert opinionFermented products are gaining popularity in modern nutrition, and for good reason Польза ферментированных продуктов: мнение экспертаФерментированные продукты набирают популярность в современном питании, и не без оснований Користь ферментованих продуктів: думка експертаФерментовані продукти набирають популярності в сучасному харчуванні, і не без підстав |
|||||||||
|