01.09 - 15:15

Міф чи реальність: чи можна схуднути за допомогою масажу


 

З’ясовуємо, чи можна скинути вагу за допомогою лімфодренажного масажу (і скільки часу буде потрібно).

Одна з найчутливіших систем організму людини – лімфатична. Лімфа – це прозора рідина, що омиває всі клітини організму. Саме вона нейтралізує і допомагає виводити назовні всі шлаки, токсини та продукти розпаду, якими щодня ми волею та неволею поповнюємо своє тіло. З роками організм «втомлюється», а незбалансований раціон харчування, погана екологія, шкідливі звички та малорухливий спосіб життя сприяють уповільненню темпів руху лімфатичної рідини та порушення лімфотоку – частина «відходів» усе-таки осідає у лімфатичних протоках.

Після цього проблеми починають множитися в геометричній прогресії: просте небажання вставати вранці і звичні зміни в настрої змінюються безсонням, швидкою стомлюваністю і реальним погіршенням самопочуття. Звичайно, тут зайва вага, а також набряклість, ще більше сприяє підвищенню властивостей, в’ялість шкіри, швидко переходить в целюліт, хворий колір обличчя. Лікарі радять боротися із застоєм лімфи за допомогою лімфодренажного масажу, який приведе в тонус і тіло, і дух.

Навіщо він потрібен
У зв’язці показань до масажу «для схуднення» разом із зайвою вагою зазвичай зникають набряки та целюліт. Такий масаж також сприяє виведенню токсинів з організму, тобто вирішує існуючі проблеми і запобігає можливим, тому вважається потужним класичним засобом оздоровлення організму.

Що це таке
Лімфодренажний масаж виконується по ходу лімфатичних судин плавними рухами рук у напрямку знизу догори. Що відбувається? Тиск надає лімфі прискорення, завдяки чому вона все ж таки долає перешкоди, які їй не під силу в спокійному стані, і біжить далі, звільняючи клітини від токсичних відпочинків і насичуючи корисними речовинами. Простіше кажучи, лімфодренаж – потужний важіль, що допомагає перезапустити обмін речовин (ми пам’ятаємо, що він і є одним із найголовніших гарантів гарного самопочуття та світовідчуття). Техніка виконання масажу – ручна або апаратна – дає релаксуючий ефект такої сили, що можна заснути прямо на масажному столі – заспокійливий ефект чудово діє на нервову систему. Характер масажу при цьому досить щадний, і це пояснюється тим, що його завдання – м’яко впливати на судини, які потребують делікатного відношення.

https://newsyou.info/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua