|
|||||||||
|
|
||||||||
01.09 - 16:14
П’ять побічних ефектів від винограду: запам’ятайте, щоб зберегти здоров’я| Красота
Виноград смачний та надзвичайно корисний. Згідно зі статистикою, він посідає провідні позиції у списку найпопулярніших фруктів на планеті. Однак ароматні ягоди мають чимало противників, до доводів яких теж варто прислухатися. Суперечки про виноград, його користь та шкоду, йдуть давно. Ягода, що з’явилася на світ майже дев’ять тисячоліть тому, за час існування зуміла обрости прихильниками та опонентами. Однак сьогодні ми поговоримо не лише про плюси винограду. Згідно з недавніми дослідженнями вчених з Університету Західної Нової Англії, він може покращити якість життя і навіть продовжити його на кілька років. Колеги з Массачусетського університету продовжили тему, позначивши п’ять властивостей винограду, які назвали «побічними ефектами»: Виноград позитивно впливає на мозок На думку вченої, виноград збільшує приплив крові до мозку, покращуючи повсякденну концентрацію уваги. Ресвератрол, специфічний антиоксидант, що міститься в основному у виноградній шкірці, допомагає знизити ризик розвитку хвороби Альцгеймера. Він зменшує запалення в мозку, а також позбавляє бета-амілоїдного пептиду, який, накопичуючись, збільшує ризик прогресування цього захворювання. Зменшує запалення в організмі newsyou.info
Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Vorteile fermentierter Lebensmittel: ExpertenmeinungFermentierte Produkte erfreuen sich in der modernen Ernährung immer größerer Beliebtheit, und das aus gutem Grund Світ сучасної косметології: переваги та тенденціїСтаття описує тенденції в сфері сучасної косметології. Ми поспілкувались з фахівцями з https://kravchenko.clinic, щоб визначити який же він світ сучасної косметології. Benefits of fermented foods: expert opinionFermented products are gaining popularity in modern nutrition, and for good reason Польза ферментированных продуктов: мнение экспертаФерментированные продукты набирают популярность в современном питании, и не без оснований Користь ферментованих продуктів: думка експертаФерментовані продукти набирають популярності в сучасному харчуванні, і не без підстав |
|||||||||
|