05.05 - 10:05

Герпес: як позбутися назавжди


 

Насамперед доведеться правильно діагностувати хворобу

Герпес: аналіз обов’язковий

Діагностувати герпес можна на підставі лікарського огляду та результатів лабораторних аналізів:

серологічний метод ІФА. Дослідження крові, зразка тканини або зіскрібку виразки на антитіла;
ПЛР-тест. Використовується для виявлення вірусу та визначення його типу зі зразка крові, тканини ерозії або спинномозкової рідини;
Мікроскопія. Застосовується виявлення вірусу в біологічних рідинах і тканинах.
Герпес: як виглядає

Це захворювання має певні стадії розвитку та перебіг.

Провісники. Зазвичай з’являється поколювання, свербіння та печіння на геніталіях або на губі. Тривалість фази становить до дня.

Гіперемія. У цей же день розвивається почервоніння та набряклість слизової оболонки або шкіри, що зазвичай триває 2 дні.

Формування бульбашок. Наступного дня з’являються болючі, наповнені рідиною бульбашки, які можуть зливатися між собою.

Освіта виразок. На третій день бульбашки перетворюються на виразки та гнійники. Рідина, яка виділяється, містить частинки вірусу і відрізняється високою заразністю.

Формування кірки. З 5 по 10 день виразки підсихають і покриваються скоринкою. Біль зменшується, але виникає сильне свербіння.

Загоєння. Приблизно на 11 день виразки починають затягуватися і гоїтися. Але почервоніння може спостерігатися ще 2 дні. Вірус переходить у латентний стан, доки знову не активізується під впливом певних причин.

Герпес: як лікувати

Використовуйте противірусні препарати («Ацикловір», «Валацикловір», «Фамцикловір»), мазі та креми проти герпесу, які полегшують біль, печіння та свербіння («Пенцикловір», «Ацикловір»). При високій температурі та сильних болях допоможуть жарознижувальні та знеболювальні ліки («Парацетамол», «Ібупрофен»).

https://newsyou.info/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua