26.04 - 10:21

У Приватбанку пояснили причини затримки з виплатою 6500 гривень


 

В квітні значна кількість користувачів сайту «Мінфін» скаржилась, що не отримала допомогу у 6,5 тис. грн за програмою єПідтримка, хоча визначений для її зарахування час вже минув.

У Приватбанку пояснили причини.

Як зазначають представники банку, розпорядником коштів за цією програмою є Міністерство економіки. «Банк є отримувачем коштів від Міністерства економіки і здійснює зарахування на картку одразу, як тільки гроші надходять на рахунки банку», — зазначили у фінустанові.

Наразі, пояснюють фахівці Приватбанку, є деякі затримки у фінансуванні програми, а тому слід зачекати.

Крім цього в банку повідомили, що є деякі питання по спискам громадян, які надала Державна податкова служба. «Так сталося, що ДПС після отримання заявок від громадян повторно зробила перевірку підприємств та вилучила ті підприємства, які не підпадають під критерії виплати», — пояснюють в Приватбанку.

Для отримання більш детальної інформації громадяни можуть звернутись до Державної податкової служби. Її контакти можна отримати за посиланням.

Хто може отримати допомогу

Термін прийому заявок на виплату 6,5 тис. грн. в рамках програми єПідтримка сплив 31 березня. Право на подання заявок мали офіційно працевлаштовані особи та ФОПи, які:

перебували на обліку як платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в регіонах, список яких затверджений урядом (Волинська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська області та м. Київ);

подали в установленому законодавством порядку податкову звітність за IV квартал 2021 р. або річну звітність за 2021 рік.

sundaynews.info

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua