|
|||||||||
|
|
||||||||
13.04 - 15:15
Чим корисна лляна олія, особливо для жінок| Красота
Сучасні дослідження показали, що вживання лляної олії зменшує ризик інсульту на 37%. Вживаючи лляну олію, можна не боятися таких страшних хвороб, як діабет, атеросклероз, ішемічна хвороба серця та багатьох інших. У народній медицині її використовують від глистів, печії, різних виразок. За вмістом ненасичених жирних кислот лляна олія перевершує продукти звичайного раціону, і всього 1-2 столові ложки забезпечують добову потребу в них. Лляна олія за своєю біологічною цінністю стоїть на першому місці серед харчових олій. У насінні льону міститься 46% вітаміну F, який синтезується в організмі, а привноситься ззовні. До складу лляної олії входять цінні ненасичені кислоти та велика кількість вітамінів, А та Е.
альфа-ліноленова кислота – 60% (Омега-3); Якщо Омега-6 є, крім лляної, в соняшниковій, соєвій, рапсовій, гірчичній, оливковій олії, то жирні кислоти Омега-3 є в достатній кількості лише в риб’ячому жирі і – в лляному маслі. У цьому полягає унікальність лляної олії, звідси її специфічний запах, так схожий на риб’ячий жир. Це показник високої якості олії, її чистоти, а також доказ того, що її не змішали з іншими олією. Щоденне вживання лляної олії сприяє: профілактиці розвитку серцевих нападів, інсульту та інфаркту міокарда (зниження навантаження на серце та судини через зменшення в’язкості крові та нормалізацію рівня жирів); Лляну олію можна застосовувати як у чистому вигляді, так і в суміші з іншими рослинними оліями, можна змішувати з медом, фруктами або сиропом. newsyou.info
Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Die häufigsten Fehler bei der Haarpflege von BrünettenVerwenden Sie keine aggressiven Mittel zum Färben. The most common hair care mistakes made by brunettesDo not use aggressive means for coloring Самые распространенные ошибки в уходе за волосами, которые совершают брюнеткиНе используйте агрессивные окрасочные средства Найпоширеніші помилки у догляді за волоссям, які роблять брюнеткиНе використовуйте агресивні засоби для фарбування Których potraw nie można odgrzewaćNiebezpieczne skutki niewłaściwego przetwarzania żywności mogą zagrozić naszemu zdrowiu, zwłaszcza jeśli chodzi o podgrzewanie niektórych produktów. |
|||||||||
|