11.03 - 08:20

3 найстильніші відтінки манікюру, які цієї весни носитимуть всі


 

3 найстильніші відтінки манікюру, які цієї весни носитимуть всі

Новий сезон — нова порція манікюрних трендів. Сьогодні говоримо про наймодніші відтінки лаків, про які цієї весни мріятимуть всі!

50 відтінків синього

Попит на синій та його варіації не вщухає — весною- 2022 він залишається одним з наймодніших кольорів. Обирай насичений синій, лазуровий чи кобальтовий — точно не помилишся!

Сонячне коло

Помаранчовий, жовтий, бронзовий и золотий — як і у випадку з синім, усі життєрадісні сонячні відтінки цієї весни на піку популярності!

Делікатний нюд

В минулому році напівпрозоре покриття нігтів або ж повна його відсутність була одним з найзатребуваніших трендів. Ця тенденція част ково зумовлена пандемією ковіду та постійгими локдаунами — більшість жінок не наважувались на яскраве покриття, бо не були впевнені, що зможуть вчасно його оновити. Цієї весни не прощаємось з улюбленим нюдом — молочний, напівпрозорий рожевий, кремовий та френч — наші найкращі друзі!

https://www.cosmo.com.ua/

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua