11.03 - 19:17

Вікторіанська епоха і ланцюжки: наймодніші каблучки 2022


 

Вікторіанська епоха і ланцюжки: наймодніші каблучки 2022

За останні роки каблучки вийшли за рамки простого доповнення образу і трансформувалися у повноцінний елемент вираження власної індивідуальності. Ми вже давно не задовольняємося кількома прикрасами і прикрашаємо каблучками всі пальці (а нерідко одягаємо і по декілька на один).

Більше того, тепер ми вчимося комбінувати каблучки не тільки між собою, але і з манікюром і загальним стилем образу. До того ж, тренди на каблучки змінюються так само швидко, як і інші модні тенденції. У 2022-му ми будемо носити як лаконічні багатошарові каблучки, так і розкішні прикраси, натхненні вікторіанською епохою. 

Мінімалістичні

Вишукані та елегантні, мінімалістичні каблучки досі не втрачають своєї популярності, навіть не зважаючи на те, що мінімалізм здає позиції. Ми компенсуємо такий стриманий вибір, нанизуючи каблучки у кілька рядів.

Ланцюжки

Якщо колись у тренді був широкий ланцюг на шию, то тепер ланцюжки трансформувалися у сережки, браслети і каблучки. Доповнюй такі каблучки трендовими прикрасами для нігтів, щоб створити неповторний ансамбль.

Кольорові

Цього року ми згадуємо дитинство і знову носимо інфантильні кольорові каблучки. Модна підказка: підбирай колір каблучки під манікюр, аби отримати perfect match!

Вікторіанська епоха

Враховуючи кількість розкішного вбрання у цьому сезоні, було б дивно, якби нам не підібрали для них прикраси. У 2022 році ми переносимося в епоху королів і королев, і обираємо богемні каблучки з масивними кристалами. Але тут варто зазначити: носимо ми їх будемо не тільки з розкішними сукнями, але і з повсякденними аутфітами.

Вінтаж

Вінтажні прикраси користуються неабиякою популярністю цього року. Масивні каблучки з тьмяного золота, з незвичними візерунками і старовинними печатками — це те, на що ми робимо ставку у цьому сезоні. Нічого такого, що ти не змогла б знайти у скриньці своєї бабусі.

Незвичні форми

Цього року ми ставимо свободу самовираження над усіма трендами. Ти можеш обирати які хочеш форми і розміри каблучок: у вигляді тварин, з незвичними знаками, написами і каменями. Ти також можеш доповнити таку каблучку іншими прикрасами або залишити її головним героєм.

З візерунками

Різноманітні принти можуть бути не тільки на одязі. Тепер і каблучки стали полотном для візерунків. Трикутники і квадрати, кола і ромби, вибиті на металі або намальовані, чорно-білі або кольорові — вибір тільки за тобою.

https://www.cosmo.com.ua/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua