10.03 - 22:14

Б’юті-тренд 2022: як щодня виглядати, як після візиту до косметолога


 

Б’юті-тренд 2022: як щодня виглядати, як після візиту до косметолога

У сучасному шаленому ритмі життя ми не завжди можемо знайти час на повноцінний догляд за собою. Походи до косметолога часто не вписуються у графік, а часу на те, аби розібратися у всіх нюансах та підібрати необхідні засоби самостійно, немає. За відсутності правильного догляду шкіра стає тьмяною, в’ялою та більш чутливою до зовнішніх подразників. Нерідко про себе дають знати хронічні дерматологічні проблеми, які перебувають у стадії ремісії за умови правильного догляду. Окрім того, на обличчі стають помітнішими ознаки старіння.

Якщо ти сучасна активна жінка і теж не маєш часу на тривалі процедури, але водночас не хочеш жертвувати своєю красою, у нас є для тебе рішення. Воно допоможе зберегти шкіру молодою, свіжою і здоровою на якомога довший час без довгого та затратного самостійного підбору засобів, та навіть без частих косметологічних процедур.

Розповідаємо про те, як щодня виглядати так, як після візиту до косметолога.

Piel Cosmetics

Piel Cosmetics — космецевтичний бренд, який хоче змінити світ косметичного догляду назавжди!

Завдяки своєму досвіду та постійній взаємодії з косметологами, експерти бренду знайшли рішення споконвічної проблеми — як сучасній жінці виглядати на всі сто в умовах тотального дефіциту часу. «Ми розробили методику, яка дозволяє ефективно справлятися з більшістю косметологічних завдань у домашніх умовах. Правильно підібраний домашній догляд у більшості випадків дозволяє обходитися без частих косметологічних процедур», — коментує косметолог Piel Cosmetics Ганна Суміна.

Як працює підбір засобів у Piel Cosmetics

Підібрати правильні засоби, які підходять саме тобі і які ефективно боротимуться з конкретними проблемами, які тебе турбують, допоможе косметолог. Однак, у цьому випадку тобі не потрібно шукати час для візиту, відміняючи робочі задачі чи жертвуючи вільним часом, — бренд розробив спеціальну методику, що дозволяє проводити консультації навіть онлайн. Завдяки кваліфікованій онлайн-допомозі спеціаліста ти заощадиш не лише час, а й гроші, які довелось би витратити на довгий та не завжди ефектний самостійний підбір ідеального засобу. Догляд, що підбирає косметолог, гарантовано буде кращим за той, що підібрано самостійно.

Виглядати так, ніби ти часто відвідуєш косметолога, — не означає «часто ходити на процедури». Тепер це означає — «щодня використовувати косметику, яка була підібрана для тебе фахівцем».

Online-підбір догляду

Отримати фахову допомогу від Piel Cosmetics ти можеш практично цілодобово — для цього тобі знадобиться лише твій смартфон. Косметолог відповість на будь-які питання щодо догляду, дасть усі необхідні рекомендації, порадить найефективніші засоби і за потреби запросить до офлайн-кабінету в Києві. Якщо ж ти живеш в іншому місті України, але твоя проблема вимагає візиту до косметолога, тобі порекомендують перевіреного спеціаліста у найближчій до тебе точці. Завдяки правильно підібраному домашньому догляду та експертним рекомендаціям твоя шкіра вже через деякий час виглядатиме так, наче ти регулярно відвідуєш косметолога.

Мета бренду — зробити так, щоб кожна жінка мала змогу дбати про свою красу та молодість навіть в умовах шаленого ритму життя. Piel Cosmetics постійно продовжує зближувати потреби сучасної жінки, професійний догляд та косметологів.

https://www.cosmo.com.ua/

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua