03.02 - 22:43

Топ-7 наймодніших принтів 2022


 

Топ-7 наймодніших принтів 2022

Різноманітні різновиди клітинки, фантастична абстракція, романтичні квіти — цього року різноманіття трендових принтів не знає меж. Дизайнери як подарували свіжий подих позачасовій класиці, так і винайшли зовсім нові незвичні рішення. Скоріше гортай вниз і знайомся з наймоднішими принтами 2022 року.

Тигровий

Беручи до уваги те, що цей рік проходить під знаком Тигра, було б вкрай несправедливо, якби йому не відвели важливу роль у модних колекціях. Тож цього року тигрові смужки будуть не лише приносити удачу, а й допомагати тобі створювати стильні образи. 

Геометрія

З минулих десятиріч до нас повернеться ретро-естетика, яка буде втілюватися у найрізноманітніших формах: трикутниках, трапеціях, овалах і хаотичних візерунках. Тож настав час згадати уроки геометрії та оголосити змагання на найепатажніший принт сезону.

Тай-дай

Цей фантастичний принт — ще одна данина поваги моді минулого сторіччя. У 2022-му нам пропонують погратися у хіппі 60-х років і поекспериментувати з цим неймовірним візерунком. Щоправда, цього року дизайнери представляють «тай дай» у більш спокійній і приглушеній інтерпретації, ніж раніше.

Смужка

Позачасова класика, яка навряд чи колись втратить актуальність. Смужки додають образу вишуканості і динамічності, і, окрім того, мають здатність візуально «подовжувати» фігуру і робити її більш стрункою. Цього року нам представили цей принт у класичній інтерпретації, а також поекспериментували з різноманітними формами і кольорами.

Квіти

У 2022 році дизайнери стараються зі всіх сил, аби забезпечити нам святковий настрій. Це прагнення втілилося, зокрема, у чарівному квітастому принті. Забудь про скромні дрібні квіточки — цього року ми обираємо справжні квіткові композиції. Хтось може вважати квіти дещо банальними, але від цього вони не стають менш прекрасними для нас.

Клітинка

Звичайно, ні один сезон не може обійтися без клітинки. Цей вишуканий аристократичний принт знайшов собі місце у багатьох модних колекціях. Цього року ми йдемо на ризик і міксуємо клітинку з іншими принтами або навіть обираємо total look у клітинку. А особливу увагу ми радимо звернути на дрібну ретро-клітинку під назвою gingham, яка буде однією з найпопулярніших цього року.

Горошок

Не обійшли увагою і грайливий горошок, який також відноситься до наймодніших принтів усіх часів. У модних колекціях представлені різні інтерпретації горошку — від романтичного до офіційно-ділового. Яка тобі більше до душі, обирай сама.

https://www.cosmo.com.ua/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua