11.01 - 20:39

Ситуація SOS: живильні засоби, що необхідні твоєму волоссю взимку


 

Ситуація SOS: живильні засоби, що необхідні твоєму волоссю взимку

Незалежно від того, якої довжини та текстури твоє волосся, взимку йому потрібні посилений догляд та глибоке живлення. Ми зібрали кілька засобів, що реанімують пошкоджені пасма та з радістю ділимося ними з тобою.

Oi Hair Butter, Davines

Густий живильний батер для волосся відновлює його по всій довжині, розгладжує та полегшує розчісування, що особливо актуально для неслухняного кучерявого волосся.

4.3 Keratin Treatment Mask, DSD

Потужна відновлювальна маска перевтілює сухе пошкоджене волосся на гладеньке та сяюче вже після першого застосування, відновлює пошкодження, надає блиску та доглянутого вигляду.

Bonding Oil, Olaplex

Розкішна олія зміцнює та відновлює пошкоджені пасма, розгладжує та надає дзеркального блиску без обтяження. Додатковий бонус — засіб чинить термозахисну дію.

Real Shea Nourishing Shampoo, Rated Green

Шампунь-бестселер настільки ефективно живить волосся, що навіть не потребує нанесення кондиціонеру після його застосування. Ефект миттєвого зволоження та розгладження досягається за рахунок вмісту цінної олії ши, а також соняшникової олії у його складі. Чудовий вибір для зимового догляду!

Hair Treatment Miracle 2X, Moremo

Маска корейського бренду Moremo сподобається усім, а особливо тим, чиє волосся схильне до сухості та появи посічених кінчиків. Вона чудово розгладжує кутикулу, завдяки чому волосся набуває блиску, живить, нейтралізує дію агресивних факторів оточуючого середовища.

https://www.cosmo.com.ua/

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua