09.12 - 14:02

8 особливих б'юті подарунків на Новий рік для мами, сестри чи подруги


 

8 особливих б'юті подарунків на Новий рік для мами, сестри чи подруги

Напередодні новорічних свят у нас завжди виникає питання, що ж подарувати найближчим людям, щоб дійсно їх потішити. Сьогодні пропонуємо тобі декілька ідеальних варіантів для тих, хто піклується про красу та догляд за собою, які можна знайти в інтернет-магазині Bomond. Впевнені, твоя мама, сестра чи подруга оцінять кожен із них!

Мейкап: 

Палетка для макіяжу

Кожна з нас мріє про те, щоб робити щоденний мейкап максимально швидко, і щоб він при цьому виглядав бездоганно. Універсальна палетка для макіяжу обличчя VERA Illuminating Face Palette Moon Kiss створена саме для цього. До неї увійшли два відтінки хайлайтера, пудра для контурінгу та рум`яна та магнітне дзеркальце, яке знімається. Те, потрібно, щоб підкреслити природну красу в будь-якому місці і в будь-який час.

Палетка тіней для повік

Коли ми говоримо про бездоганний мейкап на щодень, не варто забувати й про макіяж очей. Зробити їх більш виразними та додати образу абсолютно різного настрою, в залежності від ситуації, можна з палеткою тіней для повік «Шовковий світанок» від Олі Полякової. 

Палетка містить у собі 6 ніжних відтінків, які чудово поєднуються між собою та створюють універсальну базову палітру. Родзинкою палетки є унікальний рожевий відтінок, який також можна використовувати замість рум`ян. Приємний сяючий фініш, ніжна текстура та простота у нанесенні — цей подарунок точно оцінить кожна!

Антивіковий крем

Найкращий спосіб потішити маму, сестру чи подругу на свята — продемонструвати свою турботу. Ідеальним подарунком та доповненням їхньої щоденної б`юті-рутини стане суперефективний антивіковий крем з маслом крокодила Nilessences. Крем преміум-класу, створений на основі крокодилового масла, має подвійну дію: він миттєво підтягує шкіру та розгладжує зморшки. Гіалуронова кислота, водорості Chlorella Vulgaris та екстракт горохового протеїну створюють неповторний антивіковий коктейль, який відновлює пружність та еластичність шкіри. Крем ідеально підходить для всіх типів шкіри, навіть для найбільш чутливої, так що точно не помилишся.

Олія для обличчя

Ще один must-have на поличці кожної — олія, яка є універсальним продуктом для догляду за шкірою. Олія для обличчя KLORIS CBD Superboost, яка містить у своєму складі олію з насіння конопель Сатіва, сквалан, каннабідіол та олію огірка, відновлює тонус шкіри, захищає її від зовнішніх стресових факторів та допомагає зберегти природну красу шкіри якомога надовше. Природний екстракт канабісу, що міститься в олії, є корисним антиоксидантом — він бореться зі старінням вільних радикалів та захищає шкірний бар’єр від повсякденних екологічних стресів. 

Антицелюлітний дренажний гель

А ті дівчата, які піклуються про доглянуте тіло, точно будуть раді побачити під ялинкою антицелюлітний дренажний гель STRUNKA, який встиг зарекомендувати себе як суперефективний. Інноваційна формула, яка містить у собі кофеїн, масло ши, екстракт гуарани, ментол і олію перцевої м`яти, позбавляє проблемні місця від целюліту, робить шкіру більш пружною та відновлює її тонус. Окрім того, гель покращує відтінок шкіри, стимулює розчинення жиру в підшкірній тканині, підтримує тонус в зонах стегон, талії і рук. Додаємо його і у свій wish-list!

Love Chopard від Chopard

Ті, хто обожнює розкішні аромати, такі ж, як букет зі 101 троянди, точно закохаються в аромат Love Chopard. Ми не дарма згадали про троянди, адже цей яскравий та звабливий аромат, створений майстром-парфумером Альберто Морильясом, оспівує красу прекрасної квітки. Серед верхніх нот: екстракт дамаської троянди, троянда Таїф та мандарин. Ноти серця: ефірна олія болгарської дамаської троянди, троянда Сентифолія з Марокко, жасмин самбак, квітка апельсина. Базові ноти: абсолют турецької дамаської троянди, пачулі.

Важливо, що для створення аромату використовували лише натуральні інгредієнти, отримані з екологічно чистих джерел, що повністю відповідає відповідальній філософії бренду. Ну а коштовний флакон відразу сравляє вау-ефект. Мрія!

Ambre Kashmir від Premiere Note

Ще один особливий аромат, який точно оцінять всі прихильниці парфумерії, — Ambre Kashmir нішевого бренду Premiere Note. Незвичайний, таємничий та зухвалий, він поєднує у собі ноти зеленого мандарину, кориці та соковитого нектарину. У серці композиції — ладан, іланг-іланг та бензоїн, які гармонійно доповнюють та підсилюють звучання одне одного. А теплі смолисті ноти та шлейф амбри ідеально завершують букет. Цей особливий аромат точно стане улюбленим на полиці твоє мами, подруги чи сестри. 

Парфумована вода «Королева ночі»

Яскрава Оля Полякова створила не менш яскраву парфумерну композицію, яка здатна перетворити кожну в справжню королеву. Незвичайний букет з самого початку приваблює нотами персика, малини та турецької троянди, а далі розкривається мускусом, благородними відтінками деревини та іланг-ілангом. Якщо твоя мама любить квітково-фруктові аромати, а, можливо, і творчість артистки, цей подарунок вона точно оцінить!

https://www.cosmo.com.ua/

Ключевые слова:
Читайте также:

New research: how to avoid heart failure with ease

A recent study conducted by a group of scientists found that something as simple as eating the right amount of fruits and vegetables can significantly reduce the risk of developing heart failure.
Подробнее »»

Новое исследование: как избежать сердечной недостаточности с легкостью

Недавнее исследование, проведенное группой ученых, выяснило, что простая вещь как правильное употребление фруктов и овощей может значительно снизить риск развития сердечной недостаточности.
Подробнее »»

Нове дослідження: як уникнути серцевої недостатності з легкістю

Недавнє дослідження, проведене групою вчених, з'ясувало, що проста річ, як правильне вживання фруктів та овочів, може значно знизити ризик розвитку серцевої недостатності.
Подробнее »»

Какие яйца более полезны: куриные или перепелиные

Яйца – это ценный источник белка и других полезных питательных веществ.
Подробнее »»

Which eggs are more useful: chicken or quail

Eggs are a valuable source of protein and other beneficial nutrients.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua