27.11 - 14:20

Земельні аукціони - особливості процедури на Прозорро.Продажі


 

За останній рік на українському аграрному ринку сталися суттєві зміни, які позитивно впливають на розвиток економіки країни. З початку липня 2021 року розпочалися офіційні електронні земельні торги, підготовка до сприяла змінам у законодавстві. Президентом України було ухвалено рішення про відміну мораторію на вільне володіння земельними ресурсами, що стало важливим кроком до подолання корупції та надання рівних прав усім громадянам на купівлю та продаж земельних угідь. 


Перехід аукціонів в електронний формат став новим етапом для створення незалежної та прозорої системи, яка може забезпечити дотримання рівноправ'я серед її учасників. Наразі земельні аукціони проходять за спрощеною процедурою на Прозорро.Продажі та її офіційних ресурсах. Це дозволить залучати більше людей до участі в торгах та сприятиме встановленню здорової конкуренції та справедливого ціноутворення. Одним із акредитованих майданчиків системи Прозорро.Продажі є Українська Універсальна Біржа. Вона дозволяє швидко та зручно отримати доступ до всіх актуальних земельних лотів України та скористатися послугами фахівців, щоб отримати перемогу у боротьбі за вигідні пропозиції. 


Прийняти участь у відкритих земельних аукціонах можна після проходження короткої реєстрації на сайті УУБ. Варто зазначити, що приймати участь у торгах можуть тільки фізичні особи, які є громадянами України. На даний час можна придбати не більше 100 га землі в одні руки. Таке обмеження необхідне для того, щоб запобігти корупційним та шахрайським схемам, а також забезпечити всіх бажаючих громадян України земельними ресурсами для реалізації їх потреб. 


Переваги використання Української Універсальної Біржі для участі в земельних аукціонах


Майданчик УУБ надає доступ до актуальних тендерних пропозицій щодо реалізації земельних угідь в Україні. Отримати доступ до лотів можна після проходження короткої реєстрації та внесення гарантійного і страхового внесків. Спеціалісти біржі готові надати інформаційну підтримку з будь-яких питань та допомогти отримати перемогу в боротьбі за вигідні пропозиції. Основними перевагами використання даного ресурсу є:

  • велика кількість вигідних та цікавих лотів у яких може взяти участь зареєстрований учасник системи;

  • прозора та чесна процедура проведення відкритих торгів;

  • рівні права всіх учасників, які дотримуються шляхом конфіденційності подачі пропозицій до лотів;

  • інформаційна підтримка користувачів за допомогою смс та поштової розсилки;

  • послуги досвідчених спеціалістів з будь-яких питань.

На ресурсі УУБ постійно оновлюється інформація щодо земельних аукціонів, отже ви завжди будете в курсі всіх подій. Дізнатися більше про можливості та переваги використання Української Універсальної Біржі можна за посиланням https://www.uub.com.ua/rus/presscenter/novosti-birzhi/zemelnye-auktsyony-osobennosty-protsedury-na-prozorroprodazhy/.


Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua