30.09 - 16:19

Чим корисна косметика на основі кавуна


 

У розпал сезону кавунів важливо отримувати користь від ягоди не лише зсередини, а й зовні. Косметичні бренди (особливо корейські) створюють засоби на основі кавуна, які чудово зволожують нашу шкіру і дарують їй природнє сяйво. Чому косметика з кавуном така корисна, та навіщо тримати її у своїй косметичці – розбирався cosmo.com.ua.

1. Зволожує. Кавун на 90% складається з води. Саме тому він є ідеальним компонентом для зволожувальної косметики. Він також багатий вітамінами А, В6 та С, амінокислотами, антиоксидантами та лікопеном. Тож хоча це сезонний продукт, у догляді за шкірою він актуальний протягом усього року.

2. Дарує чудовий скрабувальний ефект. Окрім живильної вологи до складу кавуна входять сахароза, фруктоза та глюкоза. Ці компоненти є ідеальними для м’якого пілінгу завдяки великій кількості у них гліколевої кислоти. Вона ретельно та ніжно очищує епідерміс й ефективно відлущує шар мертвих клітин, зовсім не травмуючи шкіру.

3. Живить нашу шкіру. Корейські жінки люблять робити маску зі шматочків кавуна у домашніх умовах. Але тепер це не є необхідністю, адже чарівна ягода вже вміщається у косметичні баночки.

4. Бореться з акне та постакне. Популярністю у косметології користується не лише м’якоть кавуна, а й його кісточки. Олія кавунових кісточок містить одразу кілька жирних кислот: ліполеву, олеїнову, стеаринову та пальмитинову. Вони відновлюють шкіру при різних травмах, зокрема сонячних опіків, акне та постакне.

https://www.cosmo.com.ua/

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua