|
|||||||||
|
|
||||||||
30.09 - 16:19
Чим корисна косметика на основі кавуна| Красота
У розпал сезону кавунів важливо отримувати користь від ягоди не лише зсередини, а й зовні. Косметичні бренди (особливо корейські) створюють засоби на основі кавуна, які чудово зволожують нашу шкіру і дарують їй природнє сяйво. Чому косметика з кавуном така корисна, та навіщо тримати її у своїй косметичці – розбирався cosmo.com.ua. 1. Зволожує. Кавун на 90% складається з води. Саме тому він є ідеальним компонентом для зволожувальної косметики. Він також багатий вітамінами А, В6 та С, амінокислотами, антиоксидантами та лікопеном. Тож хоча це сезонний продукт, у догляді за шкірою він актуальний протягом усього року. 2. Дарує чудовий скрабувальний ефект. Окрім живильної вологи до складу кавуна входять сахароза, фруктоза та глюкоза. Ці компоненти є ідеальними для м’якого пілінгу завдяки великій кількості у них гліколевої кислоти. Вона ретельно та ніжно очищує епідерміс й ефективно відлущує шар мертвих клітин, зовсім не травмуючи шкіру. 3. Живить нашу шкіру. Корейські жінки люблять робити маску зі шматочків кавуна у домашніх умовах. Але тепер це не є необхідністю, адже чарівна ягода вже вміщається у косметичні баночки. 4. Бореться з акне та постакне. Популярністю у косметології користується не лише м’якоть кавуна, а й його кісточки. Олія кавунових кісточок містить одразу кілька жирних кислот: ліполеву, олеїнову, стеаринову та пальмитинову. Вони відновлюють шкіру при різних травмах, зокрема сонячних опіків, акне та постакне. https://www.cosmo.com.ua/ Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Die häufigsten Fehler bei der Haarpflege von BrünettenVerwenden Sie keine aggressiven Mittel zum Färben. The most common hair care mistakes made by brunettesDo not use aggressive means for coloring Самые распространенные ошибки в уходе за волосами, которые совершают брюнеткиНе используйте агрессивные окрасочные средства Найпоширеніші помилки у догляді за волоссям, які роблять брюнеткиНе використовуйте агресивні засоби для фарбування Których potraw nie można odgrzewaćNiebezpieczne skutki niewłaściwego przetwarzania żywności mogą zagrozić naszemu zdrowiu, zwłaszcza jeśli chodzi o podgrzewanie niektórych produktów. |
|||||||||
|