15.06 - 07:36

Як правильно себе мотивувати, щоб схуднути


 

Попередньо замовлена фотосесія
Залежно від того, скільки тобі потрібно скинути кілограми, поставте собі крайній термін і замовте на цьому терміні фотосесії в купальнику (або навіть ню). Дорогу, у хорошого фотографа, не шкодуйте гроші, адже це внесок в твою зовнішність. Тоді кожне тренування буде радісно вабити обіцянку карколомних фото, а кожний пропуск тренування лякати жирні складки на фотосесії і даремно витрачені гроші.

Суперечка на гроші
Ще один грошовий спосіб підстьобнути себе. Може просто посперечатися з кимось, що схудне на потрібнну кількість кілограм до певного терміну. Прибуток і боязнь втрати гроші принесе додаткову мотивацію. Або можна просто віддавати щотижня певну суму грошей близькій людині, який поверне тобі її в установлений день, тільки якщо ваги покажуть необхідну цифру.

Подруги по схудненню
Разом все робиться швидше і легше. Заведи напарницю по схудненню: разом ходіть в залі, обговорюйте графік тренувань і програму, тренер на двох також буде коштувати дешевше. А ще, зручно обмінюватися один з одним дієтичними рецептами.

Реалістичні цілі
Можливо, будь-яка мотивація губиться перед величезними цілями, які ти ставиш. Не загадуй на рік вперед, загадуй на тиждень. Це буде не більше 1 кілограма, але саме маленькими кроками найлегше досягти великої мети.

Схуднення на показ
Якщо ти ведеш блог, або активна в соціальних мережах, оголоси своїм читачам, що худнеш. Звітуйте від тренувань, фотографуйте їжу і чесно (тільки чесно) повідомляйте про зриви. Так ти швидше зможеш організуватись та отримати результат. На сайті Наша мама ви знайдете завжди цікаві та корисні новини для матусь та дітей.

Джерело: edinstvennaya.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua