03.01 - 11:10

Еліксир молодості-рис


 

Чимало жінок турбує питання, як завжди виглядати молодо і привабливо? Натомість японські красуні вже давно користуються секретами довголіття. Бажаєте зробити шкіру бархатистою, очистити та ще й забрати прояви целюліту, то запасіться рисом. По-перше, цей продукт не дорогий, по-друге, універсальний і найголовніше не має побічних ефектів.

Для обличчя
Рис подрібніть до стану борошна, щоб під час пілінгу не травмувати шкіру, змішайте з такою ж кількістю вівсяних пластівців. Тепер долийте теплий мед, перекладіть в посуд з кришкою, щоб зручніше використовувати. Суміш наносимо на розпарене обличчя і декольте, добре втираємо в шкіру до легкого почервоніння. Маска чудово зволожує шкіру та забирає зайві недоліки.

Рис проти зморшок. Перемішуємо чайну ложечку рисового борошна із десертною ложкою сметани і чайною ложечкою суміші з яєчних білка з жовтком. Викладаємо масу на очищену шкіру, чекаємо 8-10 хв, змиваємо засобом по догляду за шкірою. Особливо помітний результат від використання маски при ранніх ознаках старіння.

Рис для тіла

З рису можна приготувати ефективні скраби, які замінять дорогі косметичні продукти. Щоб зробити привабливою шкіру в зоні декольте перемішуємо велику ложку рисового борошна з такою ж кількістю сметани і яйцем до однорідності. Склад наносимо на шкіру і залишаємо на третину години. Вмиваємось теплою водою і наносимо живильний крем.

Рисово-кавовий скраб. В однакових пропорціях перемішуємо перемелений рис і каву і розводимо молоком для отримання маси.Наносимо легкими рухами на шкіру тіла по колу, знизу вгору, починаючи з ніг. Залишаємо засіб на шкірі приблизно на чверть години і приймаємо теплий душ.

Для волосся

Рисова вода допомагає позбутися надмірного виділення сальних залоз, що призводить до жирного волосся. Використовуйте воду як засіб для ополіскування після миття голови.

zdorovia.com.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua