|
|||||||||
|
|
||||||||
03.01 - 11:10
Еліксир молодості-рис| Красота
Чимало жінок турбує питання, як завжди виглядати молодо і привабливо? Натомість японські красуні вже давно користуються секретами довголіття. Бажаєте зробити шкіру бархатистою, очистити та ще й забрати прояви целюліту, то запасіться рисом. По-перше, цей продукт не дорогий, по-друге, універсальний і найголовніше не має побічних ефектів. Для обличчя Рис проти зморшок. Перемішуємо чайну ложечку рисового борошна із десертною ложкою сметани і чайною ложечкою суміші з яєчних білка з жовтком. Викладаємо масу на очищену шкіру, чекаємо 8-10 хв, змиваємо засобом по догляду за шкірою. Особливо помітний результат від використання маски при ранніх ознаках старіння. Рис для тіла З рису можна приготувати ефективні скраби, які замінять дорогі косметичні продукти. Щоб зробити привабливою шкіру в зоні декольте перемішуємо велику ложку рисового борошна з такою ж кількістю сметани і яйцем до однорідності. Склад наносимо на шкіру і залишаємо на третину години. Вмиваємось теплою водою і наносимо живильний крем. Рисово-кавовий скраб. В однакових пропорціях перемішуємо перемелений рис і каву і розводимо молоком для отримання маси.Наносимо легкими рухами на шкіру тіла по колу, знизу вгору, починаючи з ніг. Залишаємо засіб на шкірі приблизно на чверть години і приймаємо теплий душ. Для волосся Рисова вода допомагає позбутися надмірного виділення сальних залоз, що призводить до жирного волосся. Використовуйте воду як засіб для ополіскування після миття голови. zdorovia.com.ua Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Die häufigsten Fehler bei der Haarpflege von BrünettenVerwenden Sie keine aggressiven Mittel zum Färben. The most common hair care mistakes made by brunettesDo not use aggressive means for coloring Самые распространенные ошибки в уходе за волосами, которые совершают брюнеткиНе используйте агрессивные окрасочные средства Найпоширеніші помилки у догляді за волоссям, які роблять брюнеткиНе використовуйте агресивні засоби для фарбування Których potraw nie można odgrzewaćNiebezpieczne skutki niewłaściwego przetwarzania żywności mogą zagrozić naszemu zdrowiu, zwłaszcza jeśli chodzi o podgrzewanie niektórych produktów. |
|||||||||
|