10.07 - 08:39

Чи дійсно вам потрібен кондиціонер для волосся Погляд професійних перукарів


 

Чи дійсно вам потрібен кондиціонер для волосся Погляд професійних перукарів

Багато людей використовують кондиціонер для волосся як частину своєї щоденної рутинної процедури догляду за волоссям. Однак, нещодавнє опитування серед професійних перукарів показало, що цей продукт може бути не таким необхідним, як ми звикли думати. За словами експертів, кондиціонер часто переоцінюють і він не завжди приносить користь, яку обіцяє реклама.

Перш за все, важливо розуміти, що основною функцією кондиціонера є полегшення розчісування волосся після миття. Але сучасні шампуні часто містять інгредієнти, які забезпечують аналогічний ефект. Перукарі зазначають, що при правильному підборі шампуню можна уникнути використання кондиціонера взагалі.

Крім того, кондиціонери можуть створювати на волоссі плівку, яка ускладнює доступ поживних речовин з інших засобів догляду. Наприклад, маски та олії для волосся можуть не проникати глибоко в структуру волосини, якщо вона покрита кондиціонером. Це може призвести до того, що волосся стає менш здоровим і втратить свій природний блиск.

Деякі перукарі також звертають увагу на те, що надмірне використання кондиціонера може обтяжувати волосся, роблячи його жирним і тьмяним. Власники тонкого волосся особливо часто стикаються з цією проблемою. У таких випадках, рекомендується обмежити використання кондиціонера або взагалі відмовитися від нього на користь легших засобів.

Замість кондиціонера, багато професійних перукарів радять звернути увагу на правильне харчування і регулярне використання масок для волосся. Вітаміни і мінерали, які ви отримуєте з їжею, мають велике значення для здоров'я волосся. Маски, в свою чергу, здатні живити і відновлювати волосся на глибокому рівні.

Насамкінець, важливо пам'ятати, що догляд за волоссям має бути індивідуальним. Те, що підходить одній людині, може бути непридатним для іншої. Консультація з професійним перукарем допоможе вам визначити оптимальний режим догляду за вашим типом волосся.

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua