06.07 - 21:09

Олія чайного дерева для нігтів: природний догляд та лікування


 

Олія чайного дерева, що отримується з листя дерева Melaleuca alternifolia, давно використовується в косметології та медицині завдяки своїм антисептичним та протигрибковим властивостям. Воно також може бути ефективним засобом догляду за нігтями та вирішення різних проблем, пов'язаних з ними.

У цій статті ми розглянемо користь та застосування олії чайного дерева для нігтів.

1. Стимулює зростання нігтів Олія чайного дерева містить мікроелементи та поживні речовини, які сприяють стимуляції росту нігтів. Воно може допомогти зміцнити нігтьову пластину, покращити кровообіг навколо нігтьового ложа та стимулювати зростання здорових та міцних нігтів.

2. Зміцнює нігті Олія чайного дерева може допомогти зміцнити нігті, запобігаючи їх ламкості та появі тріщин. Антисептичні властивості олії допомагають захистити нігтьову пластину від інфекцій та грибкових захворювань, які можуть пошкодити її структуру.

3. Лікує грибкові інфекції нігтів Олія чайного дерева є ефективним засобом лікування грибкових інфекцій нігтів. Його антимікробні властивості допомагають знищити грибки та запобігти їх подальшому поширенню. Для лікування грибкових інфекцій нігтів можна застосовувати олію чайного дерева безпосередньо на уражені області або додавати його до спеціальних ванн для нігтів.

4. Усуває жовті плями на нігтях Олія чайного дерева має відбілюючі властивості, які можуть допомогти усунути жовті плями на нігтях, спричинені пігментацією або нікотином. Застосування олії чайного дерева на нігтях допоможе повернути їм природний білий колір і зробити їх міцнішими.

http://neboley.com.ua/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua