|
|||||||||
|
|
||||||||
07.04 - 16:17
Експерти розповіли про різну користь для здоров’я зелених та червоних яблук| Здоровье
![]() Експерти розповіли про різну користь для здоров’я зелених та червоних яблукЗелені та червоні яблука відрізняються поживною цінністю. Зелені яблука, як правило, кисліше, у них товщі шкірка. У них більше вітамінів A, B, C, E та K, заліза, калію та білка. Ще один нюанс – яблука пізніх сортів містять більше мінеральних речовин та вітамінів. Тим, хто хоче схуднути, слід вибирати зелені сорти. Їх краще віддати перевагу і діабетикам. Тим, хто має проблеми зі шлунково-кишковим трактом, треба вибирати для їжі червоні сорти. У них тонша шкірка, у них більше антиоксидантів та цукрів. Дієтологи стверджують, що середній плід вагою 150 г містять близько 10 г цукру, а добова норма для людини становить 50 г. на їхню думку, одного-двох яблук на день буде цілком достатньо. Лікарі рекомендують при коліті їсти лише очищені яблука, при гастриті — запікати. Яблука цінують за пектин, кверцетин та флавоноїди. Вони захищають клітини від окислювального стресу, а також зменшують ризик розвитку хронічних захворювань серця та печінки. У них мало калорій, що важливо для тих, хто стежить за своєю фігурою.
Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Причины появления кровоподтеков и отеков под глазами: что нужно знатьМногие люди сталкиваются с проблемой отеков и кровоподтеков под глазами, но не все понимают, почему это случается Ursachen für Blutergüsse und Schwellungen unter den Augen: Was Sie wissen müssenViele Menschen leiden unter Schwellungen und Blutergüssen unter den Augen, aber nicht jeder versteht, warum das passiert Przyczyny siniaków i obrzęków pod oczami: co musisz wiedziećWiele osób zmaga się z problemem obrzęków i siniaków pod oczami, ale nie każdy rozumie, dlaczego tak się dzieje Причини появи синців та набряків під очима: що потрібно знатиБагато людей стикаються з проблемою набряків та синців під очима, але не всі розуміють, чому це трапляється Popcorn: korzyści i szkody dla zdrowiaPopcorn, jedna z najpopularniejszych przekąsek na świecie, ma długą historię i zachwyca wyjątkowym smakiem i konsystencją |
|||||||||
|