07.04 - 16:17

Експерти розповіли про різну користь для здоров’я зелених та червоних яблук


 

Експерти розповіли про різну користь для здоров’я зелених та червоних яблук

Зелені та червоні яблука відрізняються поживною цінністю.

Зелені яблука, як правило, кисліше, у них товщі шкірка. У них більше вітамінів A, B, C, E та K, заліза, калію та білка. Ще один нюанс – яблука пізніх сортів містять більше мінеральних речовин та вітамінів. Тим, хто хоче схуднути, слід вибирати зелені сорти. Їх краще віддати перевагу і діабетикам.

Тим, хто має проблеми зі шлунково-кишковим трактом, треба вибирати для їжі червоні сорти. У них тонша шкірка, у них більше антиоксидантів та цукрів. Дієтологи стверджують, що середній плід вагою 150 г містять близько 10 г цукру, а добова норма для людини становить 50 г. на їхню думку, одного-двох яблук на день буде цілком достатньо.

Лікарі рекомендують при коліті їсти лише очищені яблука, при гастриті — запікати.

Яблука цінують за пектин, кверцетин та флавоноїди. Вони захищають клітини від окислювального стресу, а також зменшують ризик розвитку хронічних захворювань серця та печінки. У них мало калорій, що важливо для тих, хто стежить за своєю фігурою.

https://newsyou.info/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua