05.04 - 10:34

Лікар розкрив небезпеку популярної страви


 

Лікар розкрив небезпеку популярної страви

Постійне включення в раціон цієї популярної страви підвищує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Про це попередив лікар-дієтолог.

За його словами, мова йде про м’ясні – яловичі або курячі – бульйони. “Доведено, що багато хвороб цивілізації <…> пов’язані з постійним вживанням насичених жирних кислот, тобто тваринних жирів”, – заявив лікар. Він пояснив, що має на увазі такі захворювання, як атеросклероз, ішемічна хвороба, інфаркт та інсульт.

Лікар звернув увагу: небезпека популярної страви полягає в тому, що її регулярне вживання непомітно шкодить серцю. Справа в тому, що, за словами медика, негативний вплив насичених жирних кислот на здоров’я помічається іноді занадто пізно, так як, наприклад, атеросклероз розвивається роками, не даючи про себе знати.
https://newsyou.info/

 

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua