|
|||||||||
|
|
||||||||
05.04 - 09:08
10 продуктів, які забезпечать організм людини залізом| Здоровье
![]() 10 продуктів, які забезпечать організм людини залізомЗалізо є одним з найважливіших мінералів, без якого організм не може нормально функціонувати. Медики назвали 10 продуктів, у складі яких міститься велика кількість даного мікроелемента. У порції устриць вагою 100 г міститься до 3 мг заліза. Це 17% від рекомендованої медиками денної норми. На 100-грамовий шматок яловичої печінки припадає 7 мг даного мінералу. У складі котлет з яловичого фаршу, приготованих на пару, також є велика кількість цього мікроелемента – 2,7 мг на 100 г продукту. При вживанні 100 г шпинату організм отримає 2,8 мг заліза, а чашка вареної сочевиці збагачена 6,6 мг мінералу. Така ж кількість гарбузового насіння забезпечить людини 9 мг мікроелемента. Варені насіння кіноа в кількості 100 г допоможуть заповнити 8% добової норми заліза. Непоганий результат показує брокколі-6% щоденної потреби мінералу на склянку. Також має в своєму складі цей мікроелемент сир тофу: 15% від рекомендованого денного рівня споживання в 100 г. Чверть плитки темного шоколаду поповнить запаси заліза на 17%. https://newsyou.info/ Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Причины появления кровоподтеков и отеков под глазами: что нужно знатьМногие люди сталкиваются с проблемой отеков и кровоподтеков под глазами, но не все понимают, почему это случается Ursachen für Blutergüsse und Schwellungen unter den Augen: Was Sie wissen müssenViele Menschen leiden unter Schwellungen und Blutergüssen unter den Augen, aber nicht jeder versteht, warum das passiert Przyczyny siniaków i obrzęków pod oczami: co musisz wiedziećWiele osób zmaga się z problemem obrzęków i siniaków pod oczami, ale nie każdy rozumie, dlaczego tak się dzieje Причини появи синців та набряків під очима: що потрібно знатиБагато людей стикаються з проблемою набряків та синців під очима, але не всі розуміють, чому це трапляється Popcorn: korzyści i szkody dla zdrowiaPopcorn, jedna z najpopularniejszych przekąsek na świecie, ma długą historię i zachwyca wyjątkowym smakiem i konsystencją |
|||||||||
|