31.03 - 11:08

Яку частину курки небезпечно їсти?


 

Яку частину курки небезпечно їсти?

Курятина – найпопулярніше м’ясо серед українців, особливо у пенсіонерів. Магазинна курка швидко готується, вона м’яка і найголовніше доступна ціна, хоча останнім часом вартість цього продукту харчування значно збільшилася.

Але розмова не про ціну, а про те, які частини курки ні в якому разі не можна їсти, інакше проблем зі здоров’ям не уникнути.

Найбільш шкідливими частинами курки є легені, гузка (хвостик) та голова.

Так, у легенях багато паразитів та бактерій. Навіть після обробки високою температурою вдається видалити лише частину їх, які чутливі до високих температур. Але є також чимало стійких до високих температур бактерій, які накопичуються у легенях. Потрапивши до організму людини, вони легко викликають нездужання.

Також багато паразитів і бактерій є і в курячій гузі – тій частині тіла, звідки птах виділяє фекалії. Якщо з’їсти багато курячих гузок, можна завдати шкоди своєму організму. Так що, якою б смачною не була ця частина курки, заради власного здоров’я краще їсти її менше. А ще, в гузі міститься висока кількість жиру і токсичних елементів, що негативно впливає на здоров’я.

Якщо говорити про голову курки, то в ній можуть накопичуватися шкідливі речовини, які при приготуванні нікуди не випаровуються, а разом з м’ясом потрапляють в організм людини. Звичайно, вживання однієї-двох курячих голів не матиме жодного ефекту, але надмірне споживання загрожує.

https://newsyou.info/

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua