10.06 - 16:04

Які продукти потрібно їсти, а від яких відмовитись, щоб шкіра виглядала сяючою


 

Які продукти потрібно їсти, а від яких відмовитись, щоб шкіра виглядала сяючою

Фахівець у галузі здоров’я Вікторія Адамс пояснила, як стан кишківника впливає на шкіру людини. Крім того, експерт дала кілька рекомендацій щодо покращення шкіри за допомогою зміни раціону.

Які продукти потрібно їсти, а від яких відмовитись, щоб шкіра виглядала сяючою

За словами експерта зі здоров’я Вікторії Адамс, шкіра є відображенням кишківника людини. Наприклад, якщо з’явилися плями на обличчі, темні кола під очима, опухли очі, то з кишківником щось не так.

Щоб виправити ситуацію і покращити стан шкіри, потрібно дотримуватися кількох правил. Насамперед, їсти багато фруктів та овочів.

Ще одна корисна звичка – обмежити споживання жирної їжі та спиртного. Справа в тому, що печінці важко справлятися з цими продуктами та напоями.

Крім того, для кишківника корисні ферментовані продукти. Наприклад, це кефір, квашена капуста, кімчі, тому що до їх складу входять пробіотики. Ці речовини допомагають відновити баланс бактерій у кишечнику.

Важливо не забувати і про протизапальні продукти. Вони теж зроблять шкіру здоровою та покращать стан кишечника.

Також фахівець перерахувала такі корисні для кишечника продукти, як листова зелень (у ній багато клітковини), лимонник, артишок, червона капуста, скумбрія, лосось, анчоуси, насіння чіа. Тобто в основному це «все, що росте на дереві і не піддається впливу людини». Необхідно при цьому їсти якнайменше продуктів з високим рівнем перероблених цукрів та перероблених жирів.

Нарешті, Адамс порадила уникати стресу і менше турбуватися.
https://newsyou.info/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua