11.03 - 10:09

6 способів детоксикації організму


 

Якщо ви вирішили провести детоксикацію організму, це прекрасна ідея, оскільки очищаючі процедури дозволять організму позбавитися від деяких солей важких металів, отруйних токсинів, шкідливих мікробів, непотрібних продуктів метаболізму. Правильно проведене очищення організму нормалізує роботу всіх органів, сприяє зниженню ваги і надбанню бадьорості, підвищує працездатність і, звичайно ж, в цілому покращує здоров'я.

Різноманіття способів ефективної детоксикації організму

Контрастний душ

Цей метод  очищення прискорює кровотік в організмі. Так, тепла вода чинить судиннорозширювальну дію. Холодна вода діє з протилежним ефектом. Чергування холодних і теплих водних струменів значно прискорить обмінні процеси і зробить збадьорюючу дію.

Ванни з додаванням солі

Прийняти ванну з додаванням солі - означає прискорити виведення з тканин токсинів, наситити шкіру мінералами. Слід звернути увагу на те, що для досягнення ефекту приймати сольову ванну вимагається не менше 40 хвилин. У перші двадцять хвилин з організму виходять токсини, а в час, що залишився, наше тіло вбирає корисні мінерали, що містяться в солі.

Масаж

Таке лікування - розтиранням, розминкою - один з найбільш поширених способів оздоровлення організму. За допомогою масажу з тканин і м'язів вивільняються токсини, прискорюється лімфо- і кровотік. А імунна система при цьому активніше бореться з патогенними мікроорганізмами. Дивовижні результати чекають організм після проведення глибокого масажу, хоча такий вид механічної дії може бути і дуже хворобливим. Але він активізує усі обмінні процеси в нашому тілі.

Сауна чи лазня

Як відомо, активне потовиділення сприяє виходу токсинів через шкірні пори. І в цьому сенсі, звичайно ж, прекрасною помічницею може стати парова лазня або суха сауна. Крім того, в процесі банних процедур покращується кровообіг і обмін речовин.  Але варто пам'ятати, що при посиленому потовиділенні нашому організму потрібен додатковий вступ рідини. Тому під час відвідування лазні (сауни) намагайтеся пити багато чистої води. Прекрасним доповненням в даному випадку може також стати журавлиний лимонад, який сприяє процесу детоксикації.

Вправи

І, безумовно, не можна не згадати і такий неймовірно корисний спосіб детоксикації організму, як фізичні вправи. Щоб досягти ефективного результату, необхідно виконувати такі вправи, які не перенапружуватимуть організм. Саме плавні рухи - ходьба, зайняття йогою, вправи на розтяжку, пілатес - сприятимуть очищенню організму. І не треба забувати, що за допомогою потовиділення наше тіло теж прекрасно очищається від шлаків.

Вітамін В3

Прийом вітаміну В3 (ніацину) - ще один дієвий спосіб  для очищення організму. Дозування і режим прийому вітаміну варто обговорити з лікарем. Прийом ніацину слід проводити декілька днів. При цьому пийте більше рідини і бажано - журавлиний лимонад. Це дуже корисний напій, очищаючий наш організм.

Застосування усіх вищеперелічених методів допоможе вам швидко і повно провести детоксикацію організму. Пам'ятайте, що очищений організм легко впорається з будь- якими загрозливими йому неприємностями: мікробами, вірусами і навіть з порушеннями режиму або стресами.

terrawoman.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua