31.01 - 13:15

Обираємо правильний гребінець для собаки на My-Zoo


 

Щоб утримувати шерсть Вашого чотириногого улюбленця у гарному, охайному та доглянутому стані існує широкий асортимент спеціальних щіток, гребінців, а також спеціалізованих засобів для видалення хутра під час линьки.

Більшість товарів такого типу можна придбати через Інтернет, варто лише вбити фразу красива шерсть у собак у Гугл, і Ви зможете обрати необхідну річ з поміж величезного асортименту товарів. Щоб не травмувати свого улюбленця, краще обирати щітку з тупими зубцями, які не дряпають шкіру, тоді навіть заплутана шерсть стане гладенькою, охайною та зовнішньо привабливою.

Якщо Ви не знаєте, якої довжини мають бути зубці у щітки, погляньте на довжину шерсті хутра вашого собаки. Чім довше хутро, тим більшими мають бути зубці щітки і навпаки. Рідкі зубці ідеально підійдуть для густої та довгої шерсті, для короткої – краще обрати щітку за частими, дрібними зубцями. Щоб зробити своєму улюбленцю модну зачіску – щітка повинна бути не лише з частими зубцями, а й мати довгий вузький кінчик.

У Інтренет-магазині My-Zoo Ви зможете придбати щітку з натуральної або штучної щетини, яка добре підійде для більшості собак. Улюбленцям, шерсть в яких з довга або середня, гарно підійде металева щітка. Вона гарно справиться з ковтунами. Для собак з густим підшерстком краще взяти фурмінатор або триммінг-ніж, ідеальній під час линьки, не дає утворюватись ковтунам. І Ви одразу помітите, що шерсті на меблях та килимах стане набагато менше.

Щіткою, яка виготовлена з натуральної щетини, дуже зручно наносити масла, бальзами та кондиціонери, а гумова масажна рукавичка – стане незамінним помічником при догляді за короткошерстим собакою. Спеціальна щітка проти бліх ідеально підійде для боротьби з паразитами.

Собаку слід розчісувати не рідше ніж раз у два дні, тоді хутро буде гарним, блискучим і доглянутим. Купати улюбленця слід не частіше ніж раз у три місяці. Часте миття може зашкодити шкірі, хоча лапи слід промивати водою без мила після кожної прогулянки по вулиці.

Ключевые слова:
Читайте также:

Znaczenie sprzętu rehabilitacyjnego dla osób niepełnosprawnych

We współczesnym świecie problematyka pomocy osobom niepełnosprawnym ma na celu przede wszystkim poprawę jakości ich życia i integrację ze społeczeństwem.
Подробнее »»

Die Bedeutung von Rehabilitationsgeräten für Menschen mit Behinderungen

In der modernen Welt zielen Hilfeleistungen für Menschen mit Behinderungen meist auf die Verbesserung ihrer Lebensqualität und Integration in die Gesellschaft ab.
Подробнее »»

The importance of rehabilitation equipment for people with disabilities

In the modern world, issues of assistance to people with disabilities are mostly aimed at improving their quality of life and integration into society.
Подробнее »»

Важность реабилитационного оборудования для людей с ограниченными возможностями

В современном мире вопросы помощи инвалидам в большинстве своем направлены на улучшение их качества жизни и интеграцию в общество.
Подробнее »»

Здоров'я важливо! Як розпізнати діабет другого типу за симптомами

Діабет другого типу є серйозним захворюванням, що може впливати на якість життя людини.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua