16.08 - 21:45

Цікаві факти про розлучення, аліменти і розподіл майна від Адвокатського бюро «Липявка та Партнери»


 

Розлучення, аліменти і розподіл майна це ключові складові в питаннях сімейного права — це важливий та складний процес, який вимагає не лише знань закону, але й досвіду та вміння правильно захистити інтереси клієнта. Наші адвокати https://www.advocate-bureau.com.ua постійно аналізують статистику і новели які впроваджуються в юридичне життя для правильного вирішення питань для наших клієнтів.

Ось трохи статистики за 2024 рік:

За даними Держстату, близько 60% подружжя стикаються з питаннями розподілу майна під час розлучення.

За даними Міністерства юстиції України, близько 30% сімейних бізнес-конфліктів пов'язані з розподілом активів.

Як бачите не все колишнє подружжя має на меті заробіток та меркантильні цілі і це не може не радувати.

Ми завжди раді клієнтам, які переслідують мету, пов’язану зі справедливістю, а не заробітком. Співпраця з нашою компанією забезпечує вам не лише юридичний супровід, але й впевненість у захисті ваших інтересів.

У нашій практиці неодноразово зустрічалися випадки, коли подружжя не могли мирно домовитися про розподіл майна після розлучення. В одному з таких випадків наші юристи допомогли клієнтці відстояти свої права на частку нерухомості, яка була придбана під час шлюбу за рахунок альтернативних сумісних заощаджень подружжя про які клієнтка навіть не здогадувалась. Таке рішення дозволило подружжю задовольнити себе та дітей після розлучення закриваючи всі позовні вимоги з обох сторін. Задоволені залишились усі.

Цей приклад демонструє, що ми завжди намагаємось знайти варіант, який неочикувано задовольняє всі сторони конфлікту, звісно якщо це можливо.

Головними перевагами адвокатського бюро "Липявка та Партнери" https://www.advocate-bureau.com.ua є:

Досвід, оскільки керівник бюро має понад 20 років юридичного стажу та є визнаним експертом у сфері сімейного права.

Медіа-експертність, оскільки наші адвокати регулярно виступають експертами на таких топових українських телеканалах, як «ICTV», «1+1», «СТБ» та «Інтер».

Онлайн-присутність, оскільки понад 200 000 підписників у YouTube та TikTok довіряють нашим порадам та юридичним оглядам.

Високий рівень успішності, оскільки бюро має високу виграшність у сімейних справах, що робить нас найкращим вибором для захисту ваших прав.

Ми допоможемо вам з усіма аспектами сімейного права, а саме питаннях розлучення, розподілу майна, опіки над дітьми та інших сімейних питань. Завдяки нашому багаторічному досвіду, ви отримаєте найкращий результат.

Обираючи "Липявка та Партнери", ви обираєте надійного партнера, який завжди буде на вашому боці.

 

Ключевые слова:
Читайте также:

Can black pepper contribute to weight loss

Black pepper is not only a popular seasoning that adds spiciness to many dishes, but also a product that, according to some data, can affect the process of losing weight
Подробнее »»

Может ли черный перец способствовать снижению веса

Черный перец – это не только популярная приправа, которая придает остроту многим блюдам, но и продукт, по некоторым данным, может влиять на процесс похудения
Подробнее »»

Чи може чорний перець сприяти зниженню ваги

Чорний перець – це не лише популярна приправа, яка додає гостроту багатьом стравам, але й продукт, що, за деякими даними, може впливати на процес схуднення
Подробнее »»

Самые распространенные заболевания глаз в разном возрасте

Глаза являются одной из наиболее важных частей нашего тела, обеспечивая нашему поведению и взаимодействию с окружающим миром огромную часть информации
Подробнее »»

The most common eye diseases at different ages

Eyes are one of the most important parts of our body, providing our behavior and interaction with the surrounding world with a huge amount of information
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua