23.07 - 22:21

Що таке соціальна робота


 

Що таке соціальна робота

Професія соціального працівника допомагає покращити добробут людей та задовольнити їхні потреби. Соціальні працівники kibit.edu.ua/college/social допомагають людям та спільнотам впоратися з економічними, соціальними чи особистими проблемами.

З ким працюють соціальні працівники

Соціальна робота дозволяє вам працювати з людьми, які мають проблеми у своєму житті. Працівники служби захисту дітей допомагають дітям, підліткам та сім'ям. З ув'язненими працюють соціальні працівники юстиції та виправних установ. Соціальні працівники працюють у школах, дитячих закладах та медичних закладах.

Навіщо робити кар'єру у соціальній сфері

Студенти Київського інституту бізнесу та технологій за програмою «Соціальна робота» набувають знання, навички та цінності, щоб перейти від загального підходу до передової інноваційної практики у спеціалізованій галузі. Ці сфери визначається населенням, проблемою або типом практики, що включає принципи поваги різноманітності, соціальної інтеграції та соціальної справедливості. Вступ до Київського інституту бізнесу та технологій на вищезазначену спеціальність допоможе вам розвинути здатність критично осмислювати цінності, теорію, дослідження та існуючі практичні підходи у вибраній галузі спеціалізації. У вас буде можливість освоїти теорії, дослідження, політику та практику, придатні для поглибленого вивчення, включаючи критичний аналіз соціальної побудови теорії та практики, які можуть відбивати несправедливість.

Людям, зацікавленим у орієнтованій на людей професії, слід подумати про кар'єру соціального працівника. Соціальні працівники допомагають іншим заробляти на життя. Вони обслуговують схильних до ризику осіб, спільноти та організації. Соціальні працівники допомагають нужденним досягти своїх цілей, отримати доступ до соціальних послуг та визначити варіанти лікування. Кар'єрні шляхи для соціальних працівників різноманітні та можуть бути корисними.

Деякі з переваг кар'єри соціального працівника включають:

• здатність позитивно впливати на окремих людей, сім'ї та спільноти, консультуючи їх та підключаючи їх до ресурсів;
• робота з різними групами населення, включаючи ветеранів, людей похилого віку, людей з хронічними захворюваннями;
• кар'єра, яка виступає за позитивні зміни у політиці та спільнотах;
• сильне прогнозоване зростання зайнятості протягом наступного десятиліття.

Соціальна робота дозволяє вам побудувати кар'єру в незліченних спеціальностях та умовах, включаючи коледжі, некомерційні організації, будинки для людей похилого віку та державні установи. Ви також можете стати ліцензованим клінічним соціальним працівником, який консультує та лікує психічні, поведінкові та емоційні розлади.

 

Ключевые слова:
Читайте также:

Gesundheit und Pestizide: Verbreitung und mögliche Folgen

Pestizide, Chemikalien, die Pflanzen vor Schädlingen und Krankheiten schützen, werden in der Landwirtschaft auf der ganzen Welt gnadenlos eingesetzt.
Подробнее »»

Gesunde Ernährung für schöne Haut: kompetente Beratung

Für viele Menschen ist Hautpflege ein wichtiger Aspekt eines gesunden Lebensstils.
Подробнее »»

Здоров'я та пестициди: поширення й можливі наслідки

Пестициди, хімічні речовини, які використовуються для захисту рослин від шкідників та хвороб, нещадно застосовуються у сільському господарстві по всьому світу
Подробнее »»

Health and pesticides: prevalence and possible consequences

Pesticides, chemicals used to protect plants from pests and diseases, are used mercilessly in agriculture around the world.
Подробнее »»

Здоровье и пестициды: распространение и возможные последствия

Пестициды, химические вещества, которые используются для защиты растений от вредителей и болезней, беспощадно используются в сельском хозяйстве по всему миру.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua