12.01 - 17:50

Робота в сфері ІТ: як досягти успіху


 

Робота в сфері ІТ: як досягти успіху

Світ цифрових технологій постійно розвивається і вдосконалюється. Штучний інтелект, розумні гаджети – без цього нам важко уявити наше життя. Тому ІТ-сфера приваблює все більше людей, а також відкриває багато можливостей для роботи та самовдосконалення.

Однак тільки бажання і мотивації недостатньо, щоб отримати роботу у перспективній компанії  та мати гідний заробіток. Тут просто не обійтися без знань і вмінь. Відмінно себе зарекомендувала школа нового покоління IT STEP School. Це міжнародний навчальний заклад, який спеціалізується на ІТ-освіті для дітей та дорослих. Працює заклад з 1999 року, і за цей час переваги навчання тут оцінили понад 200 тисяч випускників. IT STEP School сьогодні – це 166 філій у 22 країнах світу. У приватному навчальному закладі дитина може почати вивчати сферу ІТ, і в подальшому це допоможе підкорювати нові вершини.

Чому варто обрати ІТ

Якщо ви досі сумніваєтеся¸ чи варто розпочинати кар’єру у сфері ІТ, прислухайтеся до наших порад. Ось головні аргументи на користь роботи в ІТ-індустрії.

• Висока зарплата. Це одна з переваг роботи у сфері ІТ, але не основна. Якщо ж ви живете «від зарплати до зарплати»,  ніяких заощаджень не вдається зробити, значить час кардинально змінювати життя. Так, ІТ фахівці отримують від $650. А працівник з досвідом роботи може отримувати навіть $4000 в місяць. Крім того, зарплату часто виплачують у валюті, тому навіть інфляція не страшна для працівників сфери ІТ.

• Вільний графік роботи. Сьогодні все більше людей шукають роботу з гнучким графіком роботи. Адже працювати з 8 до 17  години п’ять днів на тиждень не всім подобається. Та й добиратися в іншу частину міста громадським транспортом  чи працювати у великому колективі не всім підходить. Багато фахівців у сфері ІТ працюють вдома, у зручний час. Такий підхід потребує організованості і самодисципліни. Але в багатьох випадках це економить багато часу і зусиль.

• Можливість кар’єрного зростання. Цей пункт також не варто ігнорувати. Але все залежить від ваших знань, вмінь, навичок, бажання працювати над собою.

В чому секрет успіху

Перш за все – знання. На щастя, сьогодні є курси, онлайн-марафони, лекції, які дозволяють отримати необхідні знання і практичні навички. Наприклад, Комп'ютерна Академія IT Step пропонує якісне IT навчання для дорослих та дітей у Львові. Одна з переваг ІТ – курсів – можливість працевлаштування. Навіть якщо ви ніколи не працювали в ІТ, це нагода спробувати щось нове і кардинально змінити своє життя.

Щоб досягти успіху, важливими є і особисті якості – відповідальність, комунікабельність, креативність, пунктуальність, а також вміння працювати в команді.

Та найголовніше – вірити в себе, в свої сили і не здаватися на шляху до мети.


 

Ключевые слова:
Читайте также:

Gesundheit und Pestizide: Verbreitung und mögliche Folgen

Pestizide, Chemikalien, die Pflanzen vor Schädlingen und Krankheiten schützen, werden in der Landwirtschaft auf der ganzen Welt gnadenlos eingesetzt.
Подробнее »»

Gesunde Ernährung für schöne Haut: kompetente Beratung

Für viele Menschen ist Hautpflege ein wichtiger Aspekt eines gesunden Lebensstils.
Подробнее »»

Здоров'я та пестициди: поширення й можливі наслідки

Пестициди, хімічні речовини, які використовуються для захисту рослин від шкідників та хвороб, нещадно застосовуються у сільському господарстві по всьому світу
Подробнее »»

Health and pesticides: prevalence and possible consequences

Pesticides, chemicals used to protect plants from pests and diseases, are used mercilessly in agriculture around the world.
Подробнее »»

Здоровье и пестициды: распространение и возможные последствия

Пестициды, химические вещества, которые используются для защиты растений от вредителей и болезней, беспощадно используются в сельском хозяйстве по всему миру.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua