24.03 - 16:40

Продукти, що допомагають швидко позбуватися жиру на животі


 

Продукти, що допомагають швидко позбуватися жиру на животі

Ожиріння є серйозною загрозою здоров’ю людини по всьому світові. Зайва вага сприяє розвитку захворювань для органів ендокринної системи, шлунку та серця.

Наприклад, у Великій Британії дві третини дорослих мають вагу вище норми, а половина з них страждає на ожиріння.

Виснажливі дієти зараз втрачають свою популярність. Почати скидати вагу можна за допомогою смачних продуктів, які в першу чергу позбавляють жиру на животі.

Харчування з низьким вмістом вуглеводів та високим вмістом білка – чудовий початок ефективного схуднення. Дорослим треба споживати щонайменше 60 грамів білка на добу. М’ясо, яйця, риба та бобові є надійними джерелами білка організму людини.

У яйці міститься близько 13 грамів білка, а в 100 грамах курячої грудки – 31 грам.

Люди, які споживають менше 60 грамів білка на день, завдають шкоди своєму метаболізму, швидкість якого є ключем до зниження ваги.

Від цього залежить кількість калорій, що спалюються, для життєзабезпечення організму. Інакше поглинаються м’язи та швидкість метаболізму знижується.

Низька ціна на сучасні продукти промислового виробництва найчастіше стає причиною того, що багато людей страждають на діабет 2 типу, хвороби суглобів, апное уві сні та багато інших розладів.

Вісцеральний жир, крім того, що надає велике навантаження на органи, може призвести до дуже небезпечних наслідків, якщо з ним не боротися.

Для позбавлення зайвої ваги та жиру на животі можна перейти на середземноморську дієту. У раціоні має бути багато корисних продуктів та мало їжі з високим вмістом цукру.

Середземноморська дієта відрізняється залежно від країни та регіону, загалом вона багата овочами, фруктами, бобовими, горіхами, злаками, рибою та ненасиченими жирами, насамперед оливковою олією. М’ясні та молочні продукти можуть бути присутні у невеликих кількостях.

Середземноморська дієта ефективна у боротьбі з вісцеральним жиром. Крім цього, вона доступна і не чутлива, як завжди при дієтах, від яких хочеться відмовитись.
https://newsyou.info/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua