|
|||||||||
|
|
||||||||
05.10 - 11:08
Продукти, які знижують ризик інсульту| Питание
Інсульти відбуваються, коли кровопостачання мозку припиняється. Залежно від ступеня важкості вони можуть призвести до смерті. Як і при багатьох інших захворюваннях, те, що ви їсте, може відігравати роль у зниженні чи підвищенні ризику захворювання. Високе споживання калію було пов’язане з нижчою частотою ішемічного та геморагічного інсульту та загальною смертністю. Високе споживання калію пов’язане з нижчим ризиком інсульту та ішемічного інсульту, а також смертності від усіх причин у літніх жінок, особливо у тих, хто не має гіпертонії. Згідно з дослідженням у людей, які споживали найбільше калію, ймовірність серцевого нападу або інсульту була на 13% нижчою, ніж у людей, які споживали менше калію. Источник: Новости Ю Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Chipsy: Jak wpływają na mózgChipsy, pyszna i popularna przekąska, stały się nieodłącznym elementem naszej codziennej diety Chips: How They Affect Your BrainChips, these tasty and popular snacks, have become an integral part of our daily diet Chips: Wie sie Ihr Gehirn beeinflussenChips, dieser leckere und beliebte Snack, ist aus unserer täglichen Ernährung nicht mehr wegzudenken Чіпси: як вони впливають на ваш мозокЧіпси, ці смачні та популярні закуски, стали невід'ємною частиною нашого повсякденного харчування Воздействие витамина Д на разрушительное действие алкоголя на печеньАлкоголь – это одна из самых распространенных и вредных привычек в современном обществе |
|||||||||
|