18.08 - 17:20

В Україні подорожчав популярний фрукт: названо нові ціни


 

В Україні подорожчав популярний фрукт: названо нові ціни

За місяць у великих українських супермаркетах подорожчали яблука. Про це повідомили на сайті Мінфіну.

Середні ціни у липні на яблука (українські) у супермаркетах становили 18,67 гривень за кілограм. У серпні цінники на фрукти зросли до 23,96 гривень/кг. Яблука Айдареда за цей період подорожчали на 50 копійок, вартість змінилася з 11,30 грн до 11,80 грн. Середні ціни на яблука (українські) у супермаркетах: Metro – 12,90 грн/кг; Megamarket – 39,00 грн/кг;

Novus – 19,99 грн/кг. За останні п'ять років найвищі ціни на яблука (українські) були зафіксовані в липні 2020 року. Тоді кілограм фрукта продавали у магазинах по 37,06 грн. А найнижча ціна була у грудні 2018 року. Покупці сплачували за кілограм яблук 6,48 грн. Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що "Дураків, крім Медведєва, немає": у ВП жорстко відповіли на погрози російського політика щодо АЕС. Росія використовує ЗАЕС як заручника для фіксації окупованих територій – Подоляк.
https://society.comments.ua/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua