15.08 - 13:34

McDonald’s відновлює роботу в Україні


 

McDonald’s відновлює роботу в Україні

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s знову відкривається в Україні.

Ресторани мережі не працювали від початку повномасштабного вторгнення Росії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби в Facebook.

"Вітаю рішення компанії McDonald’s відновити роботу ресторанів в Україні. Спочатку це буде Київ і західна частина нашої країни", - написав він.

За словами міністра, підготовка до безпосереднього відкриття ресторанів займе деякий час.

"Ми вели довгі переговори і переконували McDonald’s відновити роботу в Україні. Я вдячний керівництву компанії за прийняте рішення. І подяка всім, хто приєднався до цієї адвокації в США і в Україні", - заявив Кулеба.

"Це робочі місця і податки в український бюджет, виживання нашої економіки в часи російської агресії. Це, врешті-решт, частина відновлення України", - додав міністр.
Що кажуть в McDonalds

У компанії повідомили, що після тривалих консультацій і обговорень McDonald’s вирішив ввести поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів в Києві і на заході України.


"Протягом декількох наступних місяців ми з партнерами будемо займатися відновленням ланцюгів поставок продуктів в ресторани, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди ресторанів і співробітників в робоче середовище, а також впровадженням розширених процедур і протоколів для забезпечення безпеки наших людей і клієнтів", - повідомила прес-служба Mcdonald's в Facebook.

https://sundaynews.info/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua