08.08 - 11:12

Щоб оладки завжди були «пишними» та смачними: 5 порад від досвідчених господинь


 

Оладки – страва універсальна і неймовірно смачна. Вони ідеально підходять як смачний сніданок, так і для перекусу з чаєм. Однак не завжди вони радують нас своєю пишністю.

Подробиці
Як завжди досягати ідеального результату? Взяти на озброєння цінні поради досвідчених кулінарів.

1.Борошно.

Золоте правило випічки полягає в тому, що борошно спершу потрібно просіяти. Таким чином воно насичується киснем, що дозволяє оладкам бути неймовірно пишними.
Для цього використовується сито.

2.Види борошна.

Багато хто любить експериментувати на кухні, тому крім традиційного борошна з пшениці пробують інші види. Експерти сходяться на думці, що для оладок підходять будь-які види борошна, тому сміливо вибирайте на свій розсуд.

3.Комочки.

Щоб оладки були ідеальними, необхідно добре збивати їх за допомогою вінчика. Він дозволяє також позбутися грудочок.

Слідкуйте за тим, якої якості у вас вийшло тісто. Якщо воно рідко-густе, як хороша сметана, і не розтікається, то ви змогли досягти ідеальної консистенції.

4.Продукти.

Щоб забезпечити гарний смак та консистенцію, необхідно стежити, щоб продукти були максимально свіжими. Також пам’ятайте про те, що не варто готувати, якщо ви щойно дістали продукти з холодильника. Дочекайтеся, доки вони наблизяться за температурою до кімнатної.

5.Відпочинок.

Тісту необхідно постояти, щоб потім порадувати вас своїм смаком. Оптимальна кількість часу – півгодини. Після цього його вже не турбуємо – перемішувати тісто більше не потрібно.

Лише потім приступайте до смаження оладок.

https://newsyou.info/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua