|
|||||||||
|
|
||||||||
12.05 - 13:05
Через які продукти може розвинутися артрит| Питание
Вчені зі Школи медицини Університету Джорджа Вашингтона та Комітету лікарів за відповідальну медицину в США провели дослідження впливу їжі на розвиток артриту
З’ясувалося, що в учасників з першої групи кількість опухлих суглобів стала меншою ніж у 2 рази. У другій групі стало гірше. Фахівці простежили зв’язок між загостренням артриту та харчуванням. Виявилося, що виключення м’яса, риби, цитрусів, шоколаду, горіхів та глютена впливає на покращення стану. Крім того, вчені перерахували продукти, які не можна їсти при ревматоїдному артриті: — молоко та молочні продукти з високим відсотком жиру; — жирне м’ясо; — солодощі, обмеження стосуються також меду; — горіхи; — спеції; — консерви; — алкоголь; — баклажани; — картопля; — помідори; — цитрусові; — сіль. newsyou.info
Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Какие продукты нельзя повторно разогреватьОпасные последствия неправильной обработки пищи могут угрожать нашему здоровью, особенно когда речь идет о нагреве определенных продуктов. Які продукти не можна повторно розігріватиНебезпечні наслідки від неправильної обробки їжі можуть загрожувати нашому здоров'ю, особливо коли мова йде про нагрівання певних продуктів. Эффективность тканевых масок для лица: защита и комфортВ связи с ростом осведомленности о безопасности здоровья во время пандемии COVID-19 использование тканевых масок для лица стало нормой в повседневной жизни. Effectiveness of fabric face masks: protection and comfortDue to the growing awareness of health safety during the COVID-19 pandemic, the use of cloth face masks has become the norm in everyday life. Wirksamkeit von Gesichtsmasken aus Stoff: Schutz und KomfortAufgrund des wachsenden Bewusstseins für Gesundheitssicherheit während der COVID-19-Pandemie ist die Verwendung von Stoffmasken im Alltag zur Norm geworden. |
|||||||||
|