11.02 - 19:59

Завершення будівництва житлових комплексів банку «Аркада»: чого чекати далі


 

Завершення будівництва житлових комплексів банку «Аркада»: чого чекати далі

Компанія «Stolitsa Group» планує завершувати будівництво житлових комплексів банку «Аркада», який у серпні минулого року був визнаний як непластоспроможний.

Так, передумовою цього став конфлікт, який тривав кілька років, між керівництвом банку, Національним банком України та владою столиці. І, як наслідок, 10 тисяч осіб стали заручниками ситуації. Адже всі вони вклали кошти у будівництво об`єктів, підконтрольних банку «Аркада».

За повідомленням групи інвесторів «Аркади», ще у грудні  минулого року відбулася зустріч за участю представників Київської міської держадміністрації, комітету Верховної Ради з питань місцевого самоврядування та ініціативних груп житлових комплексів збанкрутілого банку «Аркада» https://www.epravda.com.ua/news/2020/12/21/669377/. Пій час засідання обговорили можливість завершення будівництва житлових комплексів банку «Аркада».

Які плани має компанія

«Stolitsa Group» має амбітні плани – отримати 5 великих ділянок у Дарницькому районі, які належали «Аркаді». А також - добудувати два інші комплекси банку з високим рівнем готовності.

«Stolitsa Group» - великий київський забудовник. Компанія успішно працює на ринку більше 15 років, і за цей час показала, що може легко вирішувати завдання різних рівнів складності. Головний капітал компанії – команда професіоналів, яких об`єднує спільна мета та бажання досягти успіху. Сьогодні у лавах компанії працюють не лише вітчизняні, а іноземні спеціалісти.

Владислава Молчанова

Передати квартири інвесторам без доплат – в таких умовах готова працювати Stolitsa Group, запевнила Владислава Молчанова - одна зі співзасновниць компанії https://gordonua.com/tags/vlada-molchanova.html.  Хоча за освітою вона біофізик, але, без перебільшення, за покликанням – архітектор. А ще – мама п`ятьох чудових дітей і бізнеследі. А «Stolitsa Group» вона заснувала 15 років тому. За цей час компанія зайняла лідерські позиції на ринку забудовників. На рахунку компанії – десятки об`єктів різної складності: житлові комплекси, мережі супермаркетів і торгово-розважальних комплексів. Владислава Молчанова звикла досягати поставленої мети  і сподівається, що вдасться завершити проект з об`єктами «Аркади».

Нагадаємо, в житлових комплексах «Аркади» пропонували житло за доступною (як для столиці) ціною. У планах було зведення 25 багатоповерхівок панельного типи економ-класу. Таке житло було розраховане на людей з низьким рівнем доходів, а також переселенці та сім`ї, в яких була особлива потреба вирішення житлового питання.

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua