02.04 - 17:08

Products that slow down the aging of the lungs: How to maintain the health of the respiratory system


 

Products that slow down the aging of the lungs: How to maintain the health of the respiratory system

A recent study by scientists confirmed that certain foods can affect the condition of our lungs and slow down the aging process of the respiratory system. This is very important because lung aging is associated with various diseases such as chronic obstructive pulmonary disease (COPD), lung cancer and others.

A study conducted at Columbia University Medical Center found that consumption of fruits, vegetables and fish was associated with less loss of lung function during aging. According to scientists, the antioxidants contained in these products help prevent damage to lung cells, which reduces the risk of developing diseases.

In addition, scientists recommend including foods such as nuts, seeds, and olive oil in your diet because they contain fatty acids that can improve lung function and reduce inflammation. According to a study published in the Journal of the American Medical Association, these foods can reduce the risk of developing COPD and other diseases.

Scientists also point to the benefits of vitamin C for the lungs. Vitamin C is a powerful antioxidant that helps fight free radicals that can damage lung cells. Citrus fruits, red liver and cabbage contain this vitamin.

In general, proper nutrition can significantly affect the health of our lungs and slow down the process of their aging. Including antioxidants, fatty acids and vitamins that promote respiratory health in your diet can help keep your lungs in good condition throughout your life.

Ключевые слова:
Читайте также:

Українські джерела молодості: таємниця дієвого напою

У сучасному світі, де стрес, забруднене середовище та погані звички загрожують здоров'ю, багато людей шукають ефективних способів продовження життя та збереження молодості.
Подробнее »»

Szpinak: przydatne właściwości i pięć powodów jego stosowania w codziennym żywieniu

Szpinak to zielona roślina bogata w witaminy i minerały, charakteryzująca się soczystością i delikatnym smakiem.
Подробнее »»

Spinat: nützliche Eigenschaften und fünf Gründe für seine Verwendung in der täglichen Ernährung

Spinat ist eine grüne Pflanze mit einem reichen Vorrat an Vitaminen und Mineralstoffen, die sich durch ihre Saftigkeit und ihren delikaten Geschmack auszeichnet.
Подробнее »»

Spinach: useful properties and five reasons for its use in daily nutrition

Spinach is a green plant with a rich deposit of vitamins and minerals, which is noted for its juiciness and delicate taste.
Подробнее »»

Шпинат: полезные свойства и пять причин его использования в ежедневном питании

Шпинат – это зеленое растение с богатым месторождением витаминов и минералов, которое отличается своей сочностью и нежным вкусом.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua