16.11 - 15:07

Термобілизна: що це і як вибрати?


 

Термобілизна: що це і як вибрати?

Термобілизна давно перестала бути виключно екіпіруванням альпіністів, гірськолижників чи просто мандрівників, які полюбляють подорожувати країнами з холодним кліматом. Сьогодні цей вид одягу широко використовують в повсякденному житті, особливо з настанням холодів. Якщо вам ще не доводилося підбирати собі термобілизну для щоденного використання (великий його вибір можна знайти на https://www.capricorn.com.ua/uk/termobele/), тоді наші поради нижче будуть для вас дуже корисними.

Що таке «термобілизна»?

Саме поняття «термобілизна» слід розглядати як функціональний одяг, завдання якого – підтримувати оптимальний температурний режим людського тіла. Думка про те, що термобілизна Київ зігріває людину навіть в люті морози та сильні вітри є помилковою. Адже головна функція цього одягу полягає у відведенні вологи на наступний шар. Перед купівлею обов’язково враховуйте цей момент.

Основний критерій вибору термобілизни

Матеріал термобілизни – перше, на що слід звертати увагу перед купівлею такого специфічного одягу. З огляду на це розрізняють наступні його види:

• натуральне (бавовна, вовна). Функція такої білизни полягає в збереженні тепла тіла, з якою вона справляється «на відмінно»;

• синтетичне (поліестер, поліпропілен в комбінації зі спандексом, лайкрою, нейлоном). Переваги синтетичної термобілизни полягають в її «умінні» виштовхувати зайву вологу, забезпечуючи людині максимальний комфорт;

• коміноване (комбінація натурального шару зі синтетичним). Таке поєднання матеріалів дозволяє термобілизні одночасно створювати і прошарок теплого повітря, і якісно відводити вологу.

Види термобілизни

Як ви розумієте, вибір термобілизни сьогодні досить великий, завдяки широкому асортименту. В магазинах, або інтернет-магазинах можна знайти не лише термобілизну для дорослих, але й дитячу. Так, термобілизна для дітей в більшості представлена комплектами – джемпер+кальсони. Чоловічий нижній термоодяг зазвичай складається з:

• кальсонів;
• джемпера або футболки;
• комплекта білизни (кальсони+джемпер).

Жіночий комплект термобілизни – це футболка або стильний джемпер (який абсолютно нічим не відрізняється від звичайного повсякденного одягу), легінси, які легко поєднувати зі спортивними сукнями, туніками, толстовками. Доповнити комплект можна гольфами-комбідрес, які в зимовий період будуть незамінними.

Не зволікайте з купівлею термобілизни, адже холодні та морозні дні вже «на порозі».

 

Ключевые слова:
Читайте также:

Benannt als das nützlichste Getreide für die Gesundheit

Forscher untersuchen weiterhin den Nutzen verschiedener Produkte für die menschliche Gesundheit, und eines der Ergebnisse dieser Studien ist die Identifizierung der nützlichsten Getreidesorten
Подробнее »»

Named the most useful cereal for health

Researchers continue to study the usefulness of various products for human health, and one of the results of these studies is the identification of the most useful cereals
Подробнее »»

Названа наиболее полезная крупа для здоровья

Исследователи продолжают изучать полезность различных продуктов для здоровья человека, и одним из результатов этих исследований является выявление самой полезной крупы
Подробнее »»

Названо найбільш корисну крупу для здоров'я

Дослідники продовжують вивчати корисність різних продуктів для здоров'я людини, і одним з результатів цих досліджень є виявлення найкориснішої крупи.
Подробнее »»

6 najbardziej szkodliwych pokarmów dla wątroby: zwiększ swoją świadomość zdrowotną

Wątroba to niezwykle ważny narząd odpowiedzialny za oczyszczanie organizmu z toksyn oraz wytwarzanie żółci niezbędnej do prawidłowego trawienia.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua