|
|||||||||
|
|
||||||||
18.03 - 12:09
Розчинна кава виявилась смертельно небезпечною| Болезни
Вчені з’ясували, що розчинна кава може провокувати розвиток раку. У Каліфорнії можуть першими почати зобов’язувати власників кавових автоматів розміщувати попередження про вміст канцерогенів у їх продукції. Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Ukr.Media. Сама кава не несе небезпеки, але ось акриламід, що утворюється в процесі обсмажування зерен кави, шоколадних бобів і мигдалю, – небезпечний канцероген, внесений в класифікацію канцерогенів ВООЗ. Гризуни, яких поїли водою з акриламидом, найчастіше помирали за онкологічних захворювань, що доводить небезпеку цієї хімічної сполуки. Нагадаємо, дослідники з’ясували, що кава продовжує життя. Чотири чашки кави щодня на 64% знижують ризик ранньої смерті, три чашки – на 30%, а дві – на 22%. Також ми писали, що від кави варто відмовитись або скоротити вживання до мінімуму, аби позбутися целлюліту. Раніше стало відомо, що кофеїн, який міститься в каві, зможе заспокоїти знервовану людину за 3 хвилини. Кофеїн, що міститься в каві, зможе заспокоїти, а не тільки надати бадьорості вранці. Для посилення ефекту радять пити каву з молоком. narodna-pravda.ua Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Happy life: Secrets of joy in the modern worldA happy life is always a hot topic for discussion, especially in today's world where stress and uncertainty are always present. Glückliches Leben: Geheimnisse der Freude in der modernen WeltEin glückliches Leben ist immer ein heißes Diskussionsthema, insbesondere in der heutigen Welt, in der Stress und Unsicherheit immer präsent sind Szczęśliwe życie: Sekrety radości we współczesnym świecieSzczęśliwe życie jest zawsze gorącym tematem do dyskusji, zwłaszcza w dzisiejszym świecie, w którym zawsze obecne są stres i niepewność Щасливе життя: Секрети радості у сучасному світіЩасливе життя завжди є актуальною темою для обговорення, особливо в сучасному світі, де стрес та невпевненість завжди на часі Nazwany najbardziej przydatnym zbożem dla zdrowiaNaukowcy w dalszym ciągu badają przydatność różnych produktów dla zdrowia człowieka, a jednym z wyników tych badań jest identyfikacja najbardziej przydatnych zbóż. |
|||||||||
|