|
|||||||||
|
|
||||||||
05.10 - 11:08
Продукти, які знижують ризик інсульту| Питание
Інсульти відбуваються, коли кровопостачання мозку припиняється. Залежно від ступеня важкості вони можуть призвести до смерті. Як і при багатьох інших захворюваннях, те, що ви їсте, може відігравати роль у зниженні чи підвищенні ризику захворювання. Високе споживання калію було пов’язане з нижчою частотою ішемічного та геморагічного інсульту та загальною смертністю. Високе споживання калію пов’язане з нижчим ризиком інсульту та ішемічного інсульту, а також смертності від усіх причин у літніх жінок, особливо у тих, хто не має гіпертонії. Згідно з дослідженням у людей, які споживали найбільше калію, ймовірність серцевого нападу або інсульту була на 13% нижчою, ніж у людей, які споживали менше калію. Источник: Новости Ю Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Szpinak: przydatne właściwości i pięć powodów jego stosowania w codziennym żywieniuSzpinak to zielona roślina bogata w witaminy i minerały, charakteryzująca się soczystością i delikatnym smakiem. Spinat: nützliche Eigenschaften und fünf Gründe für seine Verwendung in der täglichen ErnährungSpinat ist eine grüne Pflanze mit einem reichen Vorrat an Vitaminen und Mineralstoffen, die sich durch ihre Saftigkeit und ihren delikaten Geschmack auszeichnet. Spinach: useful properties and five reasons for its use in daily nutritionSpinach is a green plant with a rich deposit of vitamins and minerals, which is noted for its juiciness and delicate taste. Шпинат: полезные свойства и пять причин его использования в ежедневном питанииШпинат – это зеленое растение с богатым месторождением витаминов и минералов, которое отличается своей сочностью и нежным вкусом. Шпинат: корисні властивості та п'ять причин його використання в щоденному харчуванніШпинат - це зелена рослина з багатим родовищем вітамінів і мінералів, яка відзначається своєю соковитістю та ніжним смаком. |
|||||||||
|