05.10 - 11:08

Продукти, які знижують ризик інсульту


 

Інсульти відбуваються, коли кровопостачання мозку припиняється. Залежно від ступеня важкості вони можуть призвести до смерті. Як і при багатьох інших захворюваннях, те, що ви їсте, може відігравати роль у зниженні чи підвищенні ризику захворювання.

Високе споживання калію було пов’язане з нижчою частотою ішемічного та геморагічного інсульту та загальною смертністю. Високе споживання калію пов’язане з нижчим ризиком інсульту та ішемічного інсульту, а також смертності від усіх причин у літніх жінок, особливо у тих, хто не має гіпертонії.
Продукти, багаті калієм, щоб знизити ризик:
1. Курка – 170 грам містить 574 міліграми калію
2. Банан – один містить 330 мг
3. Авокадо – половина містить 360 мг
4. Броколі – 80 г у сирому вигляді містить 317 мг
5. Шпинат – 80 г містить 545 мг
6. Приготовлений лосось – 154 г містить 634 мг
7. Картопля – 175 г вареного містить 639 мг
8. Склянка знежиреного молока містить 316 мг

Згідно з дослідженням у людей, які споживали найбільше калію, ймовірність серцевого нападу або інсульту була на 13% нижчою, ніж у людей, які споживали менше калію.

Источник:  Новости Ю

Ключевые слова:
Читайте также:

Szpinak: przydatne właściwości i pięć powodów jego stosowania w codziennym żywieniu

Szpinak to zielona roślina bogata w witaminy i minerały, charakteryzująca się soczystością i delikatnym smakiem.
Подробнее »»

Spinat: nützliche Eigenschaften und fünf Gründe für seine Verwendung in der täglichen Ernährung

Spinat ist eine grüne Pflanze mit einem reichen Vorrat an Vitaminen und Mineralstoffen, die sich durch ihre Saftigkeit und ihren delikaten Geschmack auszeichnet.
Подробнее »»

Spinach: useful properties and five reasons for its use in daily nutrition

Spinach is a green plant with a rich deposit of vitamins and minerals, which is noted for its juiciness and delicate taste.
Подробнее »»

Шпинат: полезные свойства и пять причин его использования в ежедневном питании

Шпинат – это зеленое растение с богатым месторождением витаминов и минералов, которое отличается своей сочностью и нежным вкусом.
Подробнее »»

Шпинат: корисні властивості та п'ять причин його використання в щоденному харчуванні

Шпинат - це зелена рослина з багатим родовищем вітамінів і мінералів, яка відзначається своєю соковитістю та ніжним смаком.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua