|
|||||||||
|
|
||||||||
15.10 - 10:43
ТОП-3 причини їсти м'ясо рідше| Питание
Ми часто не задумуємось, наскільки часто споживаємо м'яснi продукти. Ось декілька аргументів, які спонукнуть тебе переглянути свій раціон. 1. Із м’ясом у твій організм потрапляють хімікати. Звичайно, ти не зможеш цілком відмовитися від вживання м’яса, якщо не збираєшся стати вегетаріанкою. Але скоротити його кількість у своєму раціоні – можливо. Якби промислові компанії продавали абсолютно «чисте» м’ясо, продукт був би набагато кориснішим. Але, на жаль, його термін придатності – дуже малий. Тому до м’яса додають хімікати, які допомагають йому довше зберігати свій смак, аромат і свіжість. Не можна назвати цю хімічну обробку отруйною для нашого організму. Однак якщо їсти забагато м’яса, це все ж негативно вплине на тебе. 2. Вживання м’яса у великих кількостях призводить до серцево-судинних захворювань. Вже більше десяти років науковці старанно вивчають роботу нашого серця. У результаті досліджень, було виявлено, що смертність у країнах, де люди споживають менше насичених й тваринних білків, зменшилась. Таким чином, можна зробити висновок, що вживання великої кількості продуктів тваринного походження призводить до підвищення рівня холестерину у крові. 3. Ти не можеш схуднути. Нині ми усі почали більше цікавитися здоровим способом життя. Вегетаріанство стало справжнім модним культом. Але лікарі запевняють, що повна відмова від продуктів тваринного походження теж має свої підводні камені. Тому ми не рекомендуємо тобі повністю відмовлятися від м’яса, а хочемо мотивувати знати у всьому міру! Пам’ятай, разом із м’ясом до твого організму потрапляє чимало корисних речовин. Повна відмова від риби і м’яса викликає дефіцит у вітамінах групи В, а також цинку та заліза. Якщо вживатимеш м’ясо раціонально, зможеш позбутися зайвих кілограмів. Адже таким чином, до твого організму перестануть потрапляти насичені жири, які організм не може ефективно розщепити. cosmo.com.ua
Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Szpinak: przydatne właściwości i pięć powodów jego stosowania w codziennym żywieniuSzpinak to zielona roślina bogata w witaminy i minerały, charakteryzująca się soczystością i delikatnym smakiem. Spinat: nützliche Eigenschaften und fünf Gründe für seine Verwendung in der täglichen ErnährungSpinat ist eine grüne Pflanze mit einem reichen Vorrat an Vitaminen und Mineralstoffen, die sich durch ihre Saftigkeit und ihren delikaten Geschmack auszeichnet. Spinach: useful properties and five reasons for its use in daily nutritionSpinach is a green plant with a rich deposit of vitamins and minerals, which is noted for its juiciness and delicate taste. Шпинат: полезные свойства и пять причин его использования в ежедневном питанииШпинат – это зеленое растение с богатым месторождением витаминов и минералов, которое отличается своей сочностью и нежным вкусом. Шпинат: корисні властивості та п'ять причин його використання в щоденному харчуванніШпинат - це зелена рослина з багатим родовищем вітамінів і мінералів, яка відзначається своєю соковитістю та ніжним смаком. |
|||||||||
|