29.06 - 15:25

Переваги використання смарт-карток


 

Переваги використання смарт-карток

Смарт карти активно використовуються у багатьох сферах, оскільки вони мають ряд переваг. Чіпові картки можуть бути кредитними, дебетовими або звичайними магнітними. Замовити друк пластикових карток можна в компанії ID Card, щоб гарантувати своєму підприємству якісні та надійні вироби.

Переваги використання смарт-карток

Смарт карти найчастіше використовуються у системах рішення контролю доступу, оскільки вони мають багато переваг. Розглянемо найпопулярніші серед них.

Підвищений рівень відповідальності

Кожного разу вихід і вхід за допомогою картки буде враховуватися у системі контролю доступу. Тому у разі бажання зламати систему чи видати себе за іншу людину, зловмисника буде відразу відстежено та затримано. Завдяки цьому значно зменшується ризик шахрайських дій. Крім цього, у разі вилову злочинців про них надаються усі точні дані.

Простота у оновленні політики

Політика, що необхідна для коректної роботи обладнання, груп людей чи об’єктів, легко оновлюється. Це відбувається завдяки дозволу чи відмові у доступі до конкретного обладнання чи відділів. Процеси можуть відбуватися у певний період (будь-який день, місяць, конкретний час).

Покращений рівень захисту

У разі втрати картки вона легко видаляється із бази даних. Завдяки цьому нею не зможуть скористатися шахраї.

Можливість управляти відвідувачами

Завдяки картковим схемам дуже легко й просто керувати людьми, які відвідують приміщення. Залежно від того, з якою ціллю відбулося відвідування певного об’єкту, доступ може надаватися до певних зон приміщення, а також він може бути обмеженим у часі. Такий підхід знову ж таки гарантує безпеку для підприємств.

Сфера використання смарт-карток

Смарт картки мають широку сферу застосування:

• фінанси, проведення банківських операцій, оплата за послуги та товари;
• безпека, створення системи контролю доступу до приміщень, комп’ютерних систем;
• соціальний напрям, створення програм лояльності, нарахування бонусних програм;
• транспорт, для оплати проїзду, придбання абонементів.

Завдяки універсальності такі картки можуть використовуватися у багатьох нішах бізнесу, адже вони можуть зберігати велику кількість інформації (у тому числі і особистої). Тому багато компаній вводять користування картами у своєму бізнесі. Ті ж абонементи у спортивні зали чи СПА-салони. До того ж, термін використання таких карток може складати і до 10 років, що є досить економним рішенням.


 

Ключевые слова:
Читайте также:

Die 6 schädlichsten Lebensmittel für die Leber: Steigern Sie Ihr Gesundheitsbewusstsein

Die Leber ist ein äußerst wichtiges Organ, das dafür verantwortlich ist, den Körper von Giftstoffen zu reinigen und Galle zu produzieren, die für eine ordnungsgemäße Verdauung notwendig ist.
Подробнее »»

Top 6 Most Harmful Liver Foods: Raise Your Health Awareness

The liver is an extremely important organ responsible for cleansing the body of toxins and producing bile, which is necessary for proper digestion.
Подробнее »»

Топ-6 самых вредных продуктов для печени: повышайте сознание о вашем здоровье

Печень – чрезвычайно важный орган, ответственный за очищение организма от токсинов и выработку желчи, необходимой для правильного пищеварения.
Подробнее »»

Топ-6 найшкідливіших продуктів для печінки: підвищуйте свідомість про ваше здоров'я

Печінка - надзвичайно важливий орган, відповідальний за очищення організму від токсинів та вироблення жовчі, необхідної для правильного травлення.
Подробнее »»

Украинские источники молодости: тайна действенного напитка

В современном мире, где стресс, загрязненная среда и плохие привычки угрожают здоровью, многие ищут эффективные способы продления жизни и сохранения молодости.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua