22.03 - 19:56

Як ортопедичний матрац впливає на наше здоров'я і сон


 

Як відомо, людині рекомендується спати не менше восьми годин на добу, забезпечуючи доступ в приміщення свіжого повітря. Вважається, що для повноцінного відпочинку слід відправлятися на бічну в один і той же час, не їсти за годину до сну і одягатися в найвільніший одяг. Крім цього якість сну безпосередньо залежить від того, наскільки грамотно організовано спальне місце. Ключову роль в цьому питанні відіграє ортопедичний матрац.

При недостатньо високій якості матраца про комфортний відпочинок можна навіть не мріяти. Цей виріб в повній мірі визначає відчуття від сну і стан людини на ранок. Щоб не помилитися з вибором ортопедичного матраца, при вивченні асортименту потрібно врахувати ряд важливих критеріїв і індивідуальних параметрів. Якщо модель буде обрана грамотно, можна розраховувати на довгі роки воістину райського сну з користю для здоров'я.

 

Чому ортопедичний матрац повинен бути якісним?

 Підходячи до вибору матраца абияк, ви ризикуєте зіткнутися з безліччю проблем в процесі його використання. Виріб низької якості здатне провокувати знервовані стану, знизити рівень життєвого тонусу, привести до загального занепаду сил. Більш того, неякісний матрац - провісник розвитку захворювань опорно-рухового апарату і нервової системи. При наявності хвороб хребта або суглобів відпочинок на незручній ліжку може погіршити симптоми.

Щоб підтримувати здоров'я, високу працездатність і енергійність, необхідно забезпечити себе воістину комфортним матрацом, відповідним за всіма параметрами. Таким чином ви виключіть недосип, безсоння і геть забудете про відчуття розбитості вранці.

 

Основні ортопедичні властивості сучасних матраців

Безпрограшне рішення - придбати ортопедичний матрац на ліжко в каталозі https://magdek.com.ua/ua/matrasi/ інтернет магазину "Магдек". Відпочинок на такому виробі принесе організму масу користі, сприятливо впливаючи на роботу нервової і опорно-рухової систем. Більшість сучасних моделей наділені такими функціями:

• Підтримка хребта користувача в анатомічно правильному, природному положенні.

• Надання жорсткої підтримки шийного і поперекового відділів.

• Розвантаження м'язів, суглобів і хребта від накопиченого напруги.

• Адаптація під контури тіла користувача завдяки "ефекту пам'яті". Дана властивість забезпечує максимальний комфорт і миттєво розслаблює тіло відпочиваючого, готуючи його до сну.

• Гігієнічність. Вкрай важлива характеристика, про яку не можна забувати при виборі вироби. Практично всі сучасні матраци піддаються обов'язковій обробці спеціальними антибактеріальними і пиловідштовхуючими складами. В результаті користувач може бути впевнений: в надрах такого виробу точно не заведуться кліщі та інші паразити.

 

Як ортопедичний матрац впливає на якість сну?

Якщо бути точніше, що з цього приводу кажуть нам числа? Західні експерти знають толк в статистиці і активно досліджують вплив ортопедичних матраців на здоров'я людини. За результатами одного наукового експерименту, що відбувся в США, було встановлено: новий ортопедичний матрац зробив благотворний вплив на самопочуття 98% піддослідних. Що важливо, всі учасники дослідження були абсолютно здоровими і користувалися далеко не найгіршими матрацами. Настільки вражаюча статистика розбиває в пух і прах будь-які сумніви щодо важливості і користі ортопедичних виробів.

 

Ключевые слова:
Читайте также:

Ukrainian fountains of youth: the secret of an effective drink

In today's world, where stress, polluted environment and bad habits threaten health, many people are looking for effective ways to prolong life and preserve youth.
Подробнее »»

Ukrainische Jungbrunnen: Das Geheimnis eines wirksamen Getränks

In der heutigen Welt, in der Stress, verschmutzte Umwelt und schlechte Gewohnheiten die Gesundheit gefährden, suchen viele Menschen nach wirksamen Möglichkeiten, das Leben zu verlängern und die Jugend zu bewahren.
Подробнее »»

Ukraińskie źródła młodości: sekret skutecznego napoju

W dzisiejszym świecie, gdzie stres, zanieczyszczone środowisko i złe nawyki zagrażają zdrowiu, wiele osób szuka skutecznych sposobów na przedłużenie życia i zachowanie młodości.
Подробнее »»

Українські джерела молодості: таємниця дієвого напою

У сучасному світі, де стрес, забруднене середовище та погані звички загрожують здоров'ю, багато людей шукають ефективних способів продовження життя та збереження молодості.
Подробнее »»

Szpinak: przydatne właściwości i pięć powodów jego stosowania w codziennym żywieniu

Szpinak to zielona roślina bogata w witaminy i minerały, charakteryzująca się soczystością i delikatnym smakiem.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua