30.09 - 08:16

Як помити б’юті-блендер: оригінальний способ


 

Хтось полюбляє наносити тональний засіб за допомогою пензликів, як Ріанна, інші довіряють лише власним пальцям, як Ірина Шейк. Б’юті-індустрія крокує вперед і пропонує красуням користуватися б’юті-блендерами. Вони справді надзвичайно зручні у користуванні, але, як і пензлики для макіяжу, потребують правильного догляду. Якщо регулярно їх не мити, вони можуть спричинити акне та інші висипання на шкірі.

Б’юті-знавці рекомендують мити блендери за допомогою спеціальних розчинів, мила або міцелярної води. Краще робити це одразу після нанесення мейку, адже з кожним днем тональний засіб проникатиме глибше у губку, і його буде важче відмити.

 

Та навіть якщо ти митимеш спонж щодня, тональний крем із часом накопичуватиметься. Розрізавши стару губку, яка зовні, здається, є чистою, можна помітити скупчення тонального засобу всередині. Б’юті-блогери рекомендують занурити спонж на 10-30 хвилин у мильну воду, щоб змити залишки косметики зсередини.

А ось іnsta-блогерка Худа Каттан, яка заснувала власний косметичний бренд Huda Beauty, знає інший оригінальніший спосіб. Упевнені, ти будеш здивована, але це справді працює! Все, що тобі потрібно: брудний спонж, пральна машина, рідина для прання і… шкарпетка!

https://www.cosmo.com.ua/

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua